Premi pel Leix de la Vinya Els VilarsPremio para el Leix de la Viña Els Vilars

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El Concurs Internacional Syrah du Monde, en la 3a edició celebrada el 28 i 29 de maig de 2009 a Ampuis (França), va premiar amb una Medalla d’Argent el vi Leix 2006 de Vinya Els Vilars.
El concurs, organitzat per l’Associació Forum Oenologie, ocupa un lloc a part entre els concursos internacionals per la seva amplitud internacional i les exigències del seu mètode de puntuació.
Així, durant aquests dies –i en condicions òptimes de degustació– els experts jurats internacionals van assignar un total de 132 Medalles (35 d’Or i 97 d’Argent).El Concurso Internacional Syrah du Monde, en la 3a edición celebrada el 28 y 29 de mayo de 2009 a Ampuis (Francia), premió con una Medalla de Plata el vino Leix 2006 de Viña Els Vilars.
El concurso, organizado por la Asociación Forum Oenologie, ocupa un lugar aparte entre los concursos internacionales por su amplitud internacional y las exigencias de su método de puntuación.
Así, durante estos días –y en condiciones óptimas de degustación– los expertos jurados internacionales asignaron un total de 132 Medallas (35 de Oro y 97 de Plata).

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats