International Wine Challenge premia nou vins Costers del Segre a LondresInternational Wine Challenge premia nueve vinos Costers del Segre en Londres

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La darrera edició del International Wine Challenge, celebrada dins el marc de la Fira Internacional de Vins a Londres la passada setmana, ha guardonat amb 1 medalla d’argent, 7 de bronze i 1 recomanació a 9 vins de la DO Costers del Segre.
El celler Raimat del grup Codorniu ha aconseguit una medalla d’argent per al vi Raimat Abadia Rosé 2008, i 4 medalles de bronze per als vins Raimat Viña 24 Albarinyo 2008, Raimat Brut Nature, Raimat Gran Brut i Raimat Chardonnay Brut.
El celler Castell del Remei ha aconseguit una medalla de bronze per al vi Castell del Remei 1780 -2005.
Cérvoles Celler ha aconseguit 2 medalles de bronze per als vins Cérvoles 2006 i Cérvoles Estrats 2005.
La recomanació ha estat atorgada al vi Geol 2006 elaborat pel celler Tomàs Cusiné.
La International Wine Challenge és el major tast a cegues del món. El que la diferencia amb altres competicions és el nombre de vegades que es tasta cadascun dels vins fins a aconseguir un premi. Els vins que han aconseguit medalla són avaluats almenys tres vegades: una durant la primera setmana, una altra durant la segona i, posteriorment, són tastats per almenys un dels cinc Presidents Conjunts.La última edición del International Wine Challenge, celebrada dentro del marco de la Feria Internacional de Vinos en Londres la pasada semana, ha galardonado con 1 medalla de plata, 7 de bronce y 1 recomendación a 9 vinos de la DO Costers del Segre.
La bodega Raimat del grupo Codorniu ha conseguido una medalla de plata para el vino Raimat Abadía Rosé 2008, y 4 medallas de bronce para los vinos Raimat Viña 24 Albarinyo 2008, Raimat Brut Nature, Raimat Gran Brut y Raimat Chardonnay Brut.
La bodega Castell del Remei ha conseguido una medalla de bronce para el vino Castell del Remei 1780 -2005.
Cérvoles Celler ha conseguido 2 medallas de bronce para los vinos Cérvoles 2006 y Cérvoles Estrats 2005.
La recomendación ha sido otorgada al vino Geol 2006 elaborado por la bodega Tomàs Cusiné.
La International Wine Challenge es la mayor cata a ciegas del mundo. Lo que la diferencia con otras competiciones es el número de veces que se prueba cada uno de los vinos hasta conseguir un premio. Los vinos que han conseguido medalla son evaluados al menos tres veces: una durante la primera semana, otra durante la segunda y, posteriormente, son probados por al menos uno de los cinco Presidentes Conjuntos.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats