Setmana de portes obertes a la fàbrica de San MiguelSetmana de puertas abiertas en la fábrica de San Miguel

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La fàbrica de Lleida del Grup Mahou-San Miguel celebrarà el Dia Mundial de Medi Ambient (el 5 de juny) obrint el seu circuit de visites de l’1 al 5 de juny als ciutadans majors de 18 anys. Sota el lema: “compromesos amb el nostre entorn” les IV Jornades de Medi Ambient se centraran en: “El Cicle de l’Aigua” des que entra en la factoria, passant per cada fase del procés d’elaboració, fins que es retorna al medi. Actualment, la tecnologia disponible ha permès reduir el consum d’aigua des de l’any 2000 en un 34,63%. De cada 1000 litres que consumeix la fàbrica, 661 litres es retornen al medi. Segons l’empresa lleidatana, la disminució en l’estalvi de consum d’aigua equival al consum anual d’una població de 7.290 persones.
A més, tots els visitants seran obsequiats amb un reductor de consum d’aigua què, un cop instal·lat en una aixeta de les nostres cases, permet estalviar fins a un 35% del consum. La fábrica de Lleida del Grupo Mahou-San Miguel celebrará el Día Mundial de Medio ambiente (el 5 de junio) abriendo su circuito de visitas del 1 al 5 de junio a los ciudadanos mayores de 18 años. Bajo el lema: “comprometidos con nuestro entorno” las IV Jornadas de Medio ambiente se centrarán en: “El Ciclo del Agua” desde que entra en la factoría, pasando por cada fase del proceso de elaboración, hasta que se devuelve al medio. Actualmente, la tecnología disponible ha permitido reducir el consumo de agua desde el año 2000 en un 34,63%. De cada 1000 litros que consume la fábrica, 661 litros se devuelven al medio. Según la empresa leridana, la disminución en el ahorro de consumo de agua equivale al consumo anual de una población de 7.290 personas.
Además, todos los visitantes serán obsequiados con un reductor de consumo de agua que, una vez instalado en un grifo de nuestras casas, permite ahorrar hasta un 35% del consumo.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats