Pons renova El Pati de TorrelameuPons renueva El Pati de Torrelameu

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El bar restaurant El Pati de Torrelameu ha posat en marxa, durant aquests dies de Nadal, el seu nou menjador i cuina amb un espai per a prop de seixanta persones i una planta superior que, en un futur, podrà acollir dos petits menjadors més.
Sense deixar la cuina tradicional habitual del menú del dia de la casa, Jordi Pons ha donat un nou aire a l’establiment familiar amb un espai en què ja treballa per dinamitzar el cap de setmana.
Pons va créixer “mamant” l’hostaleria en aquest establiment familiar, després de quatre anys d’estudis de cuina i un de pastisseria a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida, va passar pels fogons de Cal Molí i de l’Hotel Condes de Urgel. Des de fa quatre anys va tornar a l’establiment familiar i ara obre una nova etapa amb ganes de “donar un caire més gastronòmic al local”.
Sense pretensions, Pons ja pensa en jornades gastronòmiques, menús de cap de setmana segons la temporada i, fins i tot, crear un petit grup d’aficionats al vi i a la gastronomia per fer tallers entre setmana.
Molts projectes per un nou any… El bar restaurante El Pati de Torrelameu ha puesto en marcha, durante estos días de Navidad, su nuevo comedor y cocina con un espacio para cerca de sesenta personas y una planta superior que, en un futuro, podrá acoger dos pequeños comedores más.
Sin dejar la cocina tradicional habitual del menú del día de la casa, Jordi Pons ha dado un nuevo aire al establecimiento familiar con un espacio en el que ya trabaja para dinamizar el fin de semana.
Pons creció “mamando” la hostelería en este establecimiento familiar, después de cuatro años de estudios de cocina y uno de pastelería en la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida, pasó por los fogones de Cal Molí y de la hotel Condes de Urgell. Desde hace cuatro años volvió al establecimiento familiar y ahora abre una nueva etapa con ganas de “dar un carácter más gastronómico en el local”.
Sin pretensiones, Pons ya piensa en jornadas gastronómicas, menús de fin de semana según la temporada y, incluso, crear un pequeño grupo de aficionados al vino y a la gastronomía para hacer talleres entre semana.
Muchos proyectos para un nuevo año…

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats