Plats de cullera i brasa a La Llosa de Cubells Platos de cuchara y brasa en La Llosa de Cubells

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Plats de cullera casolans i tot un ventall de carns a la brasa són la nota més característica del menú del dia de La Llosa de Cubells (Ctra. Lleida – Puigcerdà km 38).
Elisabet Binefar (des de la cuina) i Ramon Bosch (a la sala) organitzen, de dilluns a divendres, aquest servei de migdia que consta de tota una carta amb una desena de primers plats com escudella catalana, estofat de llenties, macarrons, pinya amb pernil, espàrrecs, amanida verda, ensaladilla russa o mongeta verda amb patata.
A l’hora dels segons, trobarem tot tipus de carns a la brasa: peus de porc, llonganissa, llom, xurrasco, filet de porc, bistec, conill.
Fins i tot podem trobar tonyina a la brasa. El rodó de carn amb salsa, el ternasco al forn de llenya, el bacallà gratinat, el pollastre al forn amb llimona són les altres especialitats de la casa.
Als postres, ens oferiran fins a dotze propostes com fruita del temps, crema catalana, braç de gitano o flam.
Tot per 9 euros, amb el beure i l’IVA inclosos.Platos de cuchara caseros y todo un abanico de carnes a la brasa son la nota más característica del menú del día de La Llosa de Cubells (Ctra. Lleida – Puigcerdá km 38).
Elisabet Binefar (desde la cocina) y Ramon Bosch (en la sala) organizan, de lunes a viernes, este servicio de mediodía que consta de toda una carta con una decena de primeros platos como escudella catalana, estofado de lentejas, macarrones, piña con jamón, espárragos, ensalada verde, ensaladilla rusa o judía verde con patata.
A la hora de los segundos, encontraremos todo tipo de carnes a la brasa: pies de cerdo, longaniza, lomo, churrasco, filete de cerdo, bistec, conejo.
Incluso podemos encontrar atún en la brasa. El redondo de carne con salsa, el ternasco al horno de leña, el bacalao gratinado, el pollo al horno con limón son las otras especialidades de la casa.
De postres, nos ofrecerán hasta doce propuestas como fruta del tiempo, crema catalana, brazo de gitano o flan.
Todo por 9 euros, con la bebida y el IVA incluidos.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats