Cuina de mercat ben presentada al SapiensCocina de mercado bien presentada en el Sapiens

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Sis primers plats ben presentants, sis segons i sis postres són la base del menú setmanal que ofereix el Restaurant Sapiens de Lleida (Alcalde Porqueres 11) amb incorporacions diàries segons el mercat. Noel Rodrigo, a la cuina, i Marta Cuberes, a la sala, són els responsables d’incloure per norma la pasta i un parell d’amanides als entrants, així com peix i carn als segons amb prioritat de la parrilla sobre els estofats o fregits.
L’ensalada tropical, l’empedrat de llenties i tonyina, el remenat de verduretes o la lassanya; i el bacallà a la Navarra, cues de rap, o porc amb pebrots o filets de porc amb timbal d’arròs; són alguns dels plats que es poden trobar en aquest menú que inclou el beure per 10 euros. Seis primeros platos bien presentants, seis segundos y seis postres son la base del menú semanal que ofrece el Restaurante Sapiens de Lleida (Alcalde Porqueres 11) con incorporaciones diarias según el mercado. Noel Rodrigo, a la cocina, y Marta Cuberes, en la sala, son los responsables de incluir por norma la pasta y un par de ensaladas a los entrantes, así como pescado y carne en los segundos con prioridad de la parrilla sobre los estofados o fritos.
El ensalada tropical, el “empedrat” de lentejas y atún, el revuleto de verduritas o la lasaña; y el bacalao a la Navarra, colas de rape, o cerdo con pimientos o filetes de cerdo con tambor de arroz; son algunos de los platos que se pueden encontrar en este menú que incluye la bebida por 10 euros.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats