Toc àrab al menú català del LibanèsToque árabe en el menú catalán del Libanès

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Françoise Abou-Farah és la propietària responsable del restaurant libanès Xix Kebab de Cappont, un establiment que, des de fa unes setmanes, ha incorporat un servei de migdia de dilluns a divendres que inclou un menú que cada dia executa el cuiner Jesús Betrián.
Tot i que Betrián aposta per la cuina tradicional, no ens ha de resultar estranya la incorporació de receptes libaneses pròpies de la carta del local a l’hora dels entrants.
La fórmula que ens ofereix Betrián inclou un aperitiu, per exemple, d’amanida o suc de fruites. A l’hora dels primers plats, podem trobar-nos crema de llegums, minestra de verdures, arròs negre, remenat d’alls tendres i gambes o mousse o cremes libaneses com la mutal (d’albergínia), labane (de iogurt), o d’hummus (cigrons).
Als segons plats trobem sípia a la planxa, lluç amb romesco, pollastre a la brasa o gall dindi.
Tot per 12 euros amb el beure i l’IVA inclosos.Françoise Abou-Farah es la propietaria responsable del restaurante libanés Xix Kebab de Cappont, un establecimiento que, desde hace unas semanas, ha incorporado un servicio de mediodía de lunes a viernes que incluye un menú que cada día ejecuta el cocinero Jesús Betrián.
A pesar de que Betrián apuesta por la cocina tradicional, no nos tiene que resultar extraña la incorporación de recetas libanesas propias de la carta del local a la hora de los entrantes.
La fórmula que nos ofrece Betrián incluye un aperitivo, por ejemplo, de ensalada o zumo de frutas. A la hora de los primeros platos, podemos encontrarnos crema de legumbres, menestra de verduras, arroz negro, revuelto de ajos tiernos y gambas o mousse o cremas libanesas como la mutal (de berenjena), labane (de yogur), o de hummus (garbanzos).
En los segundos platos encontramos sepia en la plancha, merluza con romesco, pollo a la brasa o pavo.
Todo por 12 euros con la bebida y el IVA incluidos.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats