Buffet Lliure de dilluns a dissabte a PardinyesBuffet Libre de lunes a sábado en Pardinyes

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La família Martínez Bouzas ha obert fa poc el Buffet Lliure Illa Rambla al barri de Pardinyes (Tarragona, 45). Nelida Bouzas és la responsable de cuina, mentre que Juan Martínez i José Bouzas atenen la barra i el menjador de dilluns a dissabte. El servei de migdia d’aquest buffet, sense grans pretensions però amb molta correcció, consisteix en una primera part refrigerada amb diferents productes per amanides com enciam, tomata, ceba, olives i gamba cuita.
Els segons plats, al bany maria, sempre inclouen pasta (macarrons o espaguetis), llegums com llenties, mongeta verda o sopa. De peix podem trobar lluç amb rap i, de carn, pollastre, conill, llom empanat amb formatge o rodó de vedella.
Per postres, les mousses de coco, xocolata i llimona o els flams són l’especialitat de la casa. També trobem iogurts, natilles o la fruita del temps.
Tot per 9 euros els adults i 5 euros els nens, amb el beure inclòs.La familia Martínez Bouzas ha abierto hace poco el Buffet Libre Illa Rambla en el barrio de Pardinyes (Tarragona, 45). Nelida Bouzas es la responsable de cocina, mientras que Juan Martínez y José Bouzas atienden la barra y el comedor de lunes a sábado. El servicio de mediodía de este buffet, sin grandes pretensiones pero con mucha corrección, consiste en una primera parte refrigerada con diferentes productos por ensaladas como lechuga, tomate, cebolla, olivas y gamba cocida.
Los según platos, al baño maria, siempre incluyen pasta (macarrones o espaguetis), legumbres como lentejas, judía verde o sopa. De pescado podemos encontrar merluza con rape y, de carne, pollo, conejo, lomo empanado con queso o redondo de ternera.
Por postres, las mousses de coco, chocolate y limón o los flanes son la especialidad de la casa. También encontramos yogures, natillas o la fruta del tiempo.
Todo por 9 euros los adultos y 5 euros los niños, con la bebida incluida.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats