Menú amb cuina de mercat a MontsonísMenú con cocina de mercado en Montsonís

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Ramon Moreno regenta, des de fa dos anys, el Celler de l’Arnau de Montsonís (La Noguera), un espai on a més de celebar tot tipus d’esdeveniments familiars o socials, també podem gaudir d’un menú diari de migdia marcat per una cuina de mercat amb “base d’escola”, com ens explica en Ramon. Carina Buisan és la responsable de cuina i la matèria primera de qualitat és la primera norma en unes elaboracions que busquen provocar al comensal records d’altres menjades.
Amanides, llegums, espàrrecs o timbalet de verduretes escalivades amb salsa romesco poden ser alguns dels primers. Mandonguilles de porc amb canyella i curri, llom de bacallà o cuixa d’ànec confitada són alguns dels segons. Tot per 11 euros més IVA amb el beure i les postres inclosos.Ramon Moreno regenta, desde hace dos años, el Celler de Arnau de Montsonís (La Noguera), un espacio donde además de celebar todo tipo de acontecimientos familiares o sociales, también podemos disfrutar de un menú diario de mediodía marcado por una cocina de mercado con “base de escuela”, como nos explica en Ramon. Carina Buisan es la responsable de cocina y la materia primera de calidad es la primera norma en unas elaboraciones que buscan provocar al comensal recuerdos de otros comidas.
Ensaladas, legumbres, espárragos o tambor de verduritas escalivadas con salsa romesco pueden ser algunos de los primeros. Albóndigas de cerdo con canela y curry, lomo de bacalao o muslo de pato confitado son algunos de los segundos. Todo por 11 euros más IVA con la bebida y los postres incluidos.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats