Menú Cinc Estrelles a El Dien de VallfogonaMenú Cinco Estrellas en El Dien de Vallfogona

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La parella que formen Enric Millà, a la cuina, i Diana Mejia, al menjador, és la responsable d’un servei de menú de migdia (dilluns, dimecres, dijous i divendres) del Restaurant El Dien de Vallfogona de Balaguer (carrer Estació, 28) que podríem qualificar de Cinc Estrelles.
Productes senzills, portats a la seva expressió culinària més elaborada, demostren que el menjar de qualitat no ha de ser necessàriament car.
Llenties estofades amb cloïsses, crema tèbia de carbassa amb saltat de xampinyons i bacon, amanida de formatge de cabra amb vinagreta de poma, carpaccio de salmó amb favetes o ou “poché” amb parmentier de patata poden ser algunes de les receptes de l’Enric que la Diana ens pot portar de primer plat acompanyades d’un bon vi, no necessàriament conegut, i una safata amb diferents tipus de pa artesans. Entre els segons plats podem trobar, amb una presentació impecable i una vaixella de carta, risotto de formatge i espàrrecs amb salmó a la planxa, galtes de porc estofades amb cervesa negra, bonítol al forn o tonyina a la planxa. Per postres: sopa de llima amb sorbet de gin-tònic, mousse de iogurt amb gelat de raïm, flam de cafè amb sorbet de xocolata blanca o flam de cacau amb gelat de plàtan. Tot un festival en raccions generoses per només 12,50 euros.La pareja que forman Enric Millà, a la cocina, y Diana Mejia, al comedor, es la responsable de un servicio de menú de mediodía (lunes, miércoles, jueves y viernes) del Restaurante El Dien de Vallfogona de Balaguer (calle Estación, 28) que podríamos calificar de Cinco Estrellas.
Productos sencillos, traídos a su expresión culinaria más elaborada, demuestran que la comida de calidad no tiene que ser necesariamente cara.
Lentejas estofadas con almejas, crema tibia de calabaza con saltado de champiñones y bacon, ensalada de queso de cabra con vinagreta de manzana, carpaccio de salmón con habitas o huevo “poché” con parmentier de patata pueden ser algunas de las recetas de Enric que la Diana nos puede traer de primer plato acompañadas de un buen vino, no necesariamente conocido, y una bandeja con diferentes tipos de pan artesanos. Entre los segundos platos podemos encontrar, con una presentación impecable y una vajilla de carta, risotto de queso y espárragos con salmón a la plancha, mejillas de cerdo estofadas con cerveza negra, bonito al horno o atún a la plancha. De postres: sopa de lima con sorbete de gin-tonic, mousse de yogur con helado de uva, flan de café con sorbete de chocolate blanco o flan de cacao con helado de plátano. Todo un festival en raciones generosas por sólo 12,50 euros.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats