Pintxos creatius a La GarrigaPinchos creativos en La Garriga

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El Memory va donar al Restaurant Criteri, per segon any consecutiu, el primer premi de la Ruta del Pintxo de la Garriga. L’aperitiu de xampinyó, pernil, formatge i xocolata es presentava dins un cucurutxo fet amb panís i es coronava amb una mus.
El segon premi va ser per la Botigarriga –un pintxo molt creatiu, amb la botifarra i la mongeta del ganxet, com a protagonistes– de l’establiment Cos.
La creativitat i la qualitat tècnica van ser les notes dominants de l’oferta de la Ruta que aquesta vila termal celebrà a començaments d’agost, coincidint amb la Festa Major, i que va comptar amb la participació de quatorze establiments que oferien pintxo i beure, per només 2 euros. El Projecte Mexcla’t ha organitzat la Ruta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Garriga i el suport del Gran Hotel Balneari Blancafort.
En aquesta ocasió, el jurat va estar format per l’expert en Turisme, Carles Fernández; els responsables de la publicació Tot Oci, Montse Gilabert i Toni Molina; Emilia Torrents de l’Associació de Comerciants Aprop; Conxita Bertran, de l’entitat també de comerciants, ASSIC; i el periodista i cronista gastronòmic Como Pomona; que va presidir el grup. A més, es va recollir el vot popular durant tots els dies de ruta.
Altres de les petites creacions de la Ruta van ser: el Confit de cansalada viada de cent sabors (Carrer Gran); l’Artesà (El Carro Vell); el Cistellet de mar amb crema dolça de piquillo (El Pont de Can Noguera); l’Espiral de salat al dolç (El Refugi); el Pa de coca del mossèn amb deconstrucció d’ou ferrat amb patates i xoriço (Illot); la “Morcilla” àcida (L’Escapada); el Secret de foie (La Garrafa); el Diversitat (La Mila); el Barla (La Plaça); la Mixsiburguer (La Sínia); la Massa de coca i ceba gratinada (Venècia); i la Mandonguilla del Luanik (Vil·la Luanik).El Memory dio al Restaurante Criterio, por segundo año consecutivo, el primer premio de la Ruta del Pincho de La Garriga. El aperitivo de champiñón, jamón, queso y chocolate se presentaba en un cucurucho hecho con maíz y se coronaba con una mus.
El segundo premio fue para la Botigarriga -un pincho muy creativo, con la butifarra y la judía del ganxet, como protagonistas- del establecimiento Cuerpo.
La creatividad y la calidad técnica fueron las notas dominantes de la oferta de la Ruta que esta villa termal celebró a principios de agosto, coincidiendo con la Fiesta Mayor, y que contó con la participación de catorce establecimientos que ofrecían pincho y beber , por sólo 2 euros. El Proyecto Mexcla’t ha organizado la Ruta con la colaboración del Ayuntamiento de La Garriga y el apoyo del Gran Hotel Balneario Blancafort.
En esta ocasión, el jurado estuvo formado por el experto en Turismo, Carlos Fernández, los responsables de la publicación Tot Oci, Montse Gilabert y Toni Molina; Emilia Torrents de la Asociación de Comerciantes Aprop, Conxita Bertran, de la entidad también de comerciantes, ASSIC, y el periodista y cronista gastronómico como Pomona, que presidió el grupo. Además, se recogió el voto popular durante todos los días de ruta.
Otras de las pequeñas creaciones de la Ruta fueron: el Confit de panceta de cien sabores (Calle Grande); el Artesano (El Carro Viejo), el cestillo de mar con crema dulce de piquillo (El Puente de Can Noguera); la Espiral de salado al dulce (el Refugio), el Pan de coca del cura con deconstrucción de huevo frito con patatas y chorizo ​​(Islote), la “Morcilla” ácida (El Escapada), el Secreto de foie (La Garrafa ), el Diversitat (La Mila), el Bärlin (la Plaza), la Mixsiburguer (La Noria), la Masa de coca y cebolla gratinada (Venecia), y la albóndiga del Luanik (Villa Luanik).

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats