Finca la Serra, el nou Chardonnay de Tomàs Cusiné criat en bótaFinca la Serra, el nuevo Chardonnay de Tomàs Cusiné criado en bota

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Tomàs Cusiné va iniciar el passat 24 d’agost la verema. El celler del Vilosell ha començat la collita per la finca que donarà vida i nom a un nou vi, el Finca La Serra.
Es tracta d’un monovarietal de raïm chardonnay –seleccionat en vinya i collit a mà– del qual se’n faran un miler d’ampolles. Es preveu que la producció arribi al mercat al mes de maig del 2013, després d’una mitja fermentació en bóta de roure.
En l’actualitat, Tomàs Cusiné ja passa per bóta el seu blanc Racons, un vi elaborat amb raïm de la varietat macabeu.
“En general, la previsió de la verema d’enguany, que s’allargarà fins a mitjans d’octubre, és molt similar a la de la campanya anterior, a conseqüència de l’estiu tan calorós. Especialment per als vins blancs, es presenta molt avançada”, van explicar els representants del celler del Vilosell.Tomàs Cusiné inició el pasado 24 de agosto la vendimia. La bodega El Vilosell ha comenzado la cosecha para la finca que dará vida y nombre a un nuevo vino, el Finca La Serra.
Se trata de un monovarietal de uva Chardonnay -seleccionado en viña y cosechado a mano- del que se harán un millar de botellas. Se prevé que la producción llegue al mercado en mayo de 2013, después de una media fermentación en barrica de roble.
En la actualidad, Tomàs Cusiné ya pasa por barrica su blanco Rincones, un vino elaborado con uvas de la variedad macabeo.
“En general, la previsión de la vendimia de este año, que se alargará hasta mediados de octubre, es muy similar a la de la campaña anterior, a consecuencia del verano tan caluroso. Especialmente para los vinos blancos, se presenta muy avanzada “, explicaron los representantes de la bodega de El Vilosell.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats