Pintura, cultius ecològics i curs de cuina al Pati BlauPintura, cultivos ecológicos y curso de cocina en el Pati Blau

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Els restaurant el Pati Blau de Puigverd de Lleida ha organitzat un programa cultural pel mes de juny amb la finalitat de dinamitzar l’establiment i donar un servei addicional als seus clients i tot el públic qui vulgui participar de les activitats. Entre els dies 7 i 30 de juny, el Pati Blau, acull l’exposició del reconegut aquarel·lista lleidatà, Màrius Carretero “Gota de llum”. La mostra es pot visitar de dilluns a diumenge de 9 del matí a 4 tarda i divendres i dissabte al llarg de tot el dia. El diumenge 8 de juny, a dos quarts de vuit de la tarda, s’ha organitzat una xerrada a càrrec d’en Josep Pàmies, productor especialitzat en cultius ecològics i activista del moviment Slow Food sota el títol “Som el que sembrem”.

Finalment, dijous 19 de juny, a les 19 hores, les germanes Carme i Montserrat Esquerda, han programat una demostració i degustació de plats cuinats amb Termomix, a càrrec de Dolors Santana.El restaurante el Pati Blau de Puigverd de Lleida ha organizado un programa cultural por el mes de junio con el fin de dinamizar el establecimiento y dar un servicio adicional a sus clientes y todo el público quien quiera participar de las actividades. Entre los días 7 y 30 de junio, el Pati Blau, acoge la exposición del reconocido aquarelista leridano, Màrius Carretero “Gota de luz”. La muestra se puede visitar de lunes a domingo de 9 de la mañana a 4 tarde y viernes y sábado a lo largo de todo el día. El domingo 8 de junio, a las siete y media de la tarde, se ha organizado una charla a cargo de en Josep Pàmies, productor especializado en cultivos ecológicos y activista del movimiento Slow Food bajo el título “Somos lo que sembramos”.

Finalmente, jueves 19 de junio, a las 19 horas, las hermanas Carme y Montserrat Esquerda, han programado una demostración y degustación de platos cocinados con Termomix, a cargo de Dolors Santana.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats