Periodistes de viatges visiten Lleida amb la Ruta del Vi

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

IMG_6783

Coincidint amb la Festa del Vi de Lleida


Mitja dotzena de periodistes de viatges i rutes gastronòmiques han visitat aquesta setmana la Ruta del Vi de Lleida, coincidint amb la Festa del Vi de Lleida que va acollir aquest cap de setmana el Mercat del Pla. Hernando Reyes de Top Viajes, Judit Monclús de Descobrir, Mikel Larramendi de Noticias de Navarra, José Miguel Urtasun de Gastro Aragón, Paco Baso de Girona Gastronòmica i Gabi Orte de Chilindrón van visitar durant tres dies punts d’interés turístic de la ruta com la Seu Vella de la mà de Nomon Turisme Cultural, el jaciment iber dels Vilars d’Arbeca o les pintures murals del poble de Penelles. Aquesta activitat s’ha realitzat amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida; i el suport de Turisme de Lleida de l’Ajuntament de Lleida.


Els periodistes van conèixer de primera mà les experiències enoturístiques dels cellers com el modernisme de Raimat, la biodinàmica de Lagravera, les propostes de Vinya els Vilars, el vermut de Clos Pons, la Vinya dels Artistes de Mas Blanch i Jové, el nou celler d’Analec, la Festa de la Verema de L’Olivera i el llegat històric de Castell del Remei. Així com van pernoctar en l’Hotel Zenit i el Balneari Iberik de Rocallaura; tots dos establiments de la Ruta del Vi.


Pel que fa a la part més gastronòmica, els visitants professionals van poder gaudir d’un dinar lleidatà al restaurant el Celler del Roser, on van poder conversar amb la presidenta de la Ruta del Vi de Lleida, Montse Guardiola que va destacar la riquesa i varietat de paisatges del territori vitivinícola de Lleida. També van gaudir d’un sopar de tapes a la Festa del Vi amb establiments de la Ruta com, L’Espurna i Celler del Roser. El darrer dia, després del dinar al restaurant Castell del Remei, els participants en aquest viatge de premsa vam poder parlar del present i futur de la DO Costers del Segre amb el seu president, Tomàs Cusiné.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats