Concert exclusiu d’Antoni Tolmos al Celler Mas Blanch i Jové

Comparteix:

Picture of Redacció

Redacció

230924-TOLMOS

“Piano Interior: Emotional Experience” es presentarà el 7 d’octubre a les 19 hores a sala de Botes del Celler de La Pobla de Cérvoles

Una experiència musical única i emocional arriba a La Pobla de Cérvoles el proper dissabte, 7 d’octubre de 2023. El reconegut pianista, compositor i conferenciant Antoni Tolmos oferirà un concert excepcional a la Sala de Botes del Celler Mas Blanch i Jové. L’esdeveniment promet una nit màgica i introspectiva, que combina la música i el creixement personal de manera profunda.

Detalls de l’Esdeveniment:

Dia i Hora: Dissabte, 7 d’octubre de 2023, a les 19h.
Lloc: Sala de Botes del Celler Mas Blanch i Jové, La Pobla de Cérvoles.
Antoni Tolmos presentarà el seu últim àlbum “Piano Interior”, una obra que va més enllà de la música i que us convidarà a un viatge de reflexió i autodescobriment. El concert combina interpretacions musicals amb les històries i els significats que hi ha darrera de cada peça, tot en un format únic que l’artista anomena “concerferència”.

Selecció d’Obres Destacades:

“En paz”
“Reflexión”
“Tu secreto”
“Tras la ventana”
“Pequeñas cosas”
Després del concert, els assistents tindran l’oportunitat de gaudir d’una degustació gratuïta dels vins ecològics de Mas Blanch i Jové, que complementen a la perfecció l’experiència musical.

Entrades:

16€ (Anticipada)
20€ (Normal)
Les entrades estan a la venda a la web de Mas Blanch i Jové. Per a qualsevol consulta o assistència tècnica en la compra d’entrades, es pot contactar al correu electrònic info@masblanchijove.com o al telèfon 973050018.

Aquest concert promet ser una oportunitat única de connexió emocional a través de la música d’Antoni Tolmos. No deixeu passar aquesta oportunitat i reserveu les vostres entrades ara mateix. Prepareu-vos per a una nit de música i emocions, on els sons del piano es fusionen amb els vostres sentiments més profunds.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats