El CAVA harmonitza amb les millors tapes a 24 grans hotels de Madrid

Comparteix:

Picture of Redacció

Redacció

11c41de7-3faf-c2cc-f538-19ea3611546d

Torna l’Hotel Tapa Tour, el festival d’alta cuina informal amb fins a 80 tapes, del 14 al 24 de setembre

La Denominació d’Origen CAVA premiarà el millor maridatge entre un Cava i una de les tapes

Torna a Madrid la gran cita de l’Hotel Tapa Tour. Proposa un pla informal, assequible i molt desitjable: una ruta de tapes d’autor envoltada d’entorns excepcionals carregats d’art, història i disseny. Del 14 al 24 de setembre, els hotels més emblemàtics i exclusius de Madrid exhibiran les millors gales gastronòmiques, en format tapa, amb la intenció d’animar tots els locals i visitants a descobrir la cuina dels seus restaurants, jardins i terrasses. A cada hotel es podran degustar fins a quatre propostes diferents de maridatges a concurs que, unides entre si, conformen un menú degustació en tota regla. Tot això amb maridatges en què no faltarà el Cava. Durant deu dies es podran degustar fins a 80 tapes a 24 hotels de la capital. El president del Consell Regulador de la D.O. CAVA, Javier Pagés, destaca la gran versatilitat gastronòmica del Cava amb les cuines de tot el planeta, i posa en relleu “l’excel·lència del maridatge dels millors Caves amb les tapes creatives que estan preparant els grans hotels madrilenys”.

A més, aquest any Hotel Tapa Tour estrena la seva fórmula “in-house”, una experiència inèdita que, com a menú degustació itinerant, convida a conèixer els diferents espais gastronòmics que s’amaguen dins d’un hotel. Rosewood Villa Magna serà el primer hotel de Madrid que acollirà un tour “in-house”. El preu de l’experiència, que inclou un tour guiat pels 4 espais gastronòmics de l’hotel i 4 tapes amb els maridatges respectius, serà de 50€. Les reserves es poden fer a través de la pàgina web d’Hotel Tapa Tour.

Sense reserva prèvia

Per gaudir d’aquesta experiència no caldrà la reserva prèvia. Les propostes creades per a l’Hotel Tapa Tour estaran disponibles, del 14 al 24 de setembre, dins de l’horari establert per cadascun dels hotels participants. El públic assistent podrà fer el tour al vostre aire, dissenyant el vostre propi itinerari, o seguir les rutes suggerides a la guia d’Hotel Tapa Tour, que conté tota la informació sobre hotels, tapes, maridatges, horaris i preus. L’edició impresa estarà disponible a tots els hotels participants i la digital es podrà descarregar a través de la pàgina web del festival.

Més informació clicant aquí

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats