Periodistes de Lleida, als cellers Otazu i Viña AlbretPeriodistas de Lleida, en las bodegas Otazu y Viña Albret

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Un grup de periodistes lleidatans van aprofitar aquest cap de setmana un viatge del Col·legi de Periodistes per a conèixer el funcionament de les institucions navarres per a visitar les bodegues Otazu, el divendres 23 d’octubre, i Viña Albret el dissabte 24. Javier Bañales, director d’Otazu, va acompanyar els periodistes lleidatans durant la seva visita a les instal·lacions, així com també els va guiar durant el tast del rosat de la casa.
Bañales va explicar que el projecte de vi de Pago ja és una realitat i, precisamenta, ahir, dilluns es va presentar el primer vi amb aquesta denominació. A Viña Albret, grup Príncipe de Viana, els periodistes van visitar les vinyes en verema i l’ enòloga del celler va dirigir un tast de blanc Principe de Viana, Rosat Viña Albret i el negre “La viña de mi madre”.Un grupo de periodistas leridanos aprovecharon este fin de semana un viaje del Colegio de Periodistas para conocer el funcionamiento de las instituciones navarras para visitar las bodegas Otazu, el viernes 23 de octubre, y Viña Albret el sábado 24. Javier Bañales, director de Otazu, acompañó a los periodistas leridanos durante su visita a las instalaciones, así como también los guió durante la cata del rosado de la casa.
Bañales explicó que el proyecto de vino de Pago ya es una realidad y, precisamente ayer lunes se presentó el primer vino con esta denominación. En Viña Albret, grupo Príncipe de Viana, los periodistas visitaron los viñedos en vendimia y la enóloga de la bodega dirigió una cata de blanco Príncipe de Viana, Rosado Viña Albret y el negro “La viña de mi madre”.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats