Pastís Sant Honoré (Pastisseria Germans Ribes de Torrefarera)Pastel San Honoré (Pastelería Germans Ribes de Torrefarera)

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Ingredients per la pasta de full:
farina, mantega, sal, aigua.
Ingredients per la crema:
ous, sucre, “maizena”, llet, canyella i llimona.

Preparació:
Fem una pasta de full amb sucre caramelitzat i pinyons, com en el cas d’una coca dolça. Afegim sobre aquesta pasta una crema anglesa lleugera i, tot seguit, la caramelitzem. Finalitzarem l’elaboració amb unes ratlles de xocolata i unes roses de nata al voltant.
Aquest pastís sempre es mantindrà cruixent si no el tenim a la nevera més de quatre hores. Si l’hem de conservar més temps, és recomanable congelar-lo i descongelar-lo una hora abans de ser consumit.Ingredientes para la pasta de hojaldre:
harina, mantequilla, sal, agua.
Ingredientes para la crema:
huevos, azúcar, “maizena”, leche, canela y limón.

Preparación:
Hacemos una pasta de hojaldre con azúcar caramelizado y piñones, como en el caso de una coca dulce. Añadimos sobre esta pasta una crema inglesa ligera y, a continuación, la caramelizamos. Finalizaremos la elaboración con unas rayas de chocolate y unas rosas de nata alrededor.
Este pastel siempre se mantendrá crujiente si no lo tenemos en la nevera más de cuatro horas. Si lo tenemos que conservar más tiempo, es recomendable congelarlo y descongelarlo una hora antes de ser consumido.

Comparteix:

Uneix-te a la conversa

4 comentaris

 1. Disculpa Pili, pero la Sant Honoré de Lleida, sólo me consta que se hace en Lleida… La Saint Honoré (francesa) que se conoce en el resto de lugares és de otra manera… Però Glas i Àrea de Guissona también comercializan Sant Honore congelado como en Lleida, desconozco si la venden en Tarragona…

 2. Hola Pili, el Saint Honoré de les terres de Lleida , va èsser adaptat a la gastronomia lleidata al Restauran Reno per un encàrrec del propietari a l’any 1976 pel MESTRE PASTISSER SR.ANDREU PONS DE LA PASTISSERIA PONS DE LLEIDA.
  El pastís ha estat imitat amb moltes indùstries i pastisseries.
  Pastisseria Pons te documents i testimonis que així ho acrediten.
  Per contacte amb nosaltres pot entrar al nostre instagram pastisseriapons1958.
  telf 973232838
  Moltes Gràcies atentament
  Jordi Pons

 3. Efectivament, tal com diu en Jordi, aquesta modalitat lleidatana és una creació del seu pare a Pastisseria Pons!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats