[:ca]Nou ‘pop up’ de Torres a Vielha[:es]Nuevo ‘pop up’ de Torres en Viella[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Familia Torres Lounge

[:ca]Des del 27 de desembre i fins al dia 6 de gener

Família Torres instal·la, per segon any consecutiu, un exclusiu espai pop up al centre de Vielha durant aquestes festes de Nadal per acostar els seus vins més emblemàtics als residents i visitants de la Vall d’Aran. 

Així, del 27 de desembre al 6 de gener, els amants del vi tenen l’oportunitat de tastar, en l’espai batejat com Família Torres Lounge, els grans vins que el celler familiar centenari elabora en diferents denominacions d’origen, tots ells disponibles a copes.

La proposta contempla un total de deu vins: nou vins de quatre denominacions d’origen i un vi escumós. 

Del Penedès, Família Torres proposa el seu vi insígnia, Mas La Plana, un Cabernet Sauvignon que va fer història als anys 70 en vèncer grans vins francesos a les Olimpíades del Vi de París. També tres vins de finca de Jean Leon, el celler que dirigeix Mireia Torres preservant el llegat del seu fundador: Jean Leon Vinya Gigi, elaborat amb Chardonnay, i els vins negres Jean Leon Le Havre i Jean Leon Vinya Palau, fets amb les varietats Cabernet Sauvignon i Merlot, respectivament. De Costers del Segre, hi haurà Purgatori, una de les últimes novetats de la Família Torres.[:es]Desde el 27 de diciembre y hasta el día 6 de enero

Familia Torres instala, por segundo año consecutivo, un exclusivo espacio pop up en el centro de Vielha durante estas fiestas de Navidad para acercar sus vinos más emblemáticos a los residentes y visitantes del Valle de Aran.

Así, del 27 de diciembre al 6 de enero, los amantes del vino tienen la oportunidad de probar, en el espacio bautizado como Familia Torres Lounge, los grandes vinos que la bodega familiar centenaria elabora en diferentes denominaciones de origen, todos ellos disponibles en copas.

La propuesta contempla un total de diez vinos: nueve vinos de cuatro denominaciones de origen y un vino espumoso.

Del Penedès, Familia Torres propone su vino insignia, Mas La Plana, un Cabernet Sauvignon que hizo historia en los años 70 en vencer grandes vinos franceses en las Olimpiadas del Vino de París. También tres vinos de finca de Jean Leon, la bodega que dirige Mireia Torres preservando el legado de su fundador: Jean Leon Viña Gigi, elaborado con Chardonnay, y los vinos tintos Jean Leon Le Havre y Jean Leon Viña Palau, hechos con las variedades Cabernet Sauvignon y Merlot, respectivamente. De Costers del Segre, habrá Purgatorio, una de las últimas novedades de la Familia Torres.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats