[:ca]Surt a la venda el Gra de Sorra 2017, el vi solidari en benefici d’Afanoc[:es]Sale a la venta el Gra de Sorra 2017, el vino solidari en beneficio de Afanoc[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

GradeSorra

[:ca]Els promotors de Gra de Sorra van iniciar la venda d’aquest vi solidari a benefici d’Afanoc, coincidint amb la campanya de Nadal.

L’Associació Vi Cultura i Solidaritat (Vicuso), constituïda pels cellers Lagravera, Mas Blanch i Jové i Terrer de Pallars, Casa Badio i Como Pomona va iniciar el dissabte, dia 22 de desembre, la distribució del Gra de Sorra 2017 del que s’han embotellat unes 1.000 ampolles que es comercialitzaran a un preu de 12 euros a benefici de l’associació Afanoc.

Gra de Sorra 2017 és fruit d’un cupatge de les varietats de raïm Garnatxa de Lagravera (DO Costers del Segre – Subzona Segrià), Ull de Llebre de Mas Blanc i Jové (DO Costers del Segre – Subzona Garrigues) i Cabernet Sauvignon de Terrer de Pallars (DO Costers del Segre – Subzona Pallars). Aquesta primera anyada del vi solidari es pot adquirir a Vinicia (Humbert Torres, 19) o, a partir del dia 2 de gener, a la seu d’Afanoc a Lleida (Quatre Pilans, 7)També es pot reservar als diferents cellers participants del projecte. Amb sis mesos de criança amb bóta de roure, el Gra de Sorra 2017 manté frescor, bona acidesa i molta fruita. 

Per aquest projecte, també s’ha comptat amb altres col·laboradors que han aportat diferents elements com són DS Smith (caixes), Manuel Serra (taps de suro), Ramondin (càpsules), ED Natura Establiments Domingo (ampolles), Gráficas Varias (etiquetes), Jordi Vidal de l’Espurna (dinar presentació de cupatge) o Associació Tastavins de Juneda (tast solidari).[:es]Los promotores de Gra de Sorra iniciaron la venta de este vino solidario a beneficio de Afanoc, coincidiendo con la campaña de Navidad.

La Asociación Vino Cultura y Solidaridad (Vicuso), constituida por las bodegas Lagravera, Mas Blanch i Jové y Terrer de Pallars, Casa Badio y Como Pomona inició el sábado, día 22 de diciembre, la distribución del Gra de Sorra 2017 del que se han embotellado unas 1.000 botellas

que se comercializarán a un precio de 12 euros a beneficio de la asociación Afanoc.

Grano de Arena 2017 es fruto de un coupage de las variedades de uva Garnacha de Lagravera (DO Costers del Segre – Subzona Segrià), Tempranillo de Mas Blanc i Jové (DO Costers del Segre – Subzona Garrigues) y Cabernet Sauvignon de Terrer de Pallars (DO Costers del Segre – Subzona Pallars). Esta primera añada del vino solidario se puede adquirir en Vinicia (Humbert Torres, 19) o, a partir del día 2 de enero, en la sede de Afanoc en Lleida (Quatre Pilans, 7) También se puede reservar en las diferentes bodegas participantes del proyecto. Con seis meses de crianza con barrica de roble, el Gra de Sorra 2017 mantiene frescura, buena acidez y mucha fruta.

Para este proyecto, también se ha contado con otros colaboradores que han aportado diferentes elementos como son DS Smith (cajas), Manuel Sierra (tapones de corcho), Ramondin (cápsulas), ED Naturaleza Establecimientos Domingo (botellas), Gráficas Varias (etiquetas), Jordi Vidal de l’Espurna  (almuerzo presentación de coupage) o Asociación Tastavins de Juneda (cata solidaria).[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats