Noguera Cuina dedica les jornades al producteNoguera Cuina dedica las jornadas al producto

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

L’associació de restaurants Noguera Cuina enceta una nova campanya que, sota el nom genèric “del paisatge a la cuina”, vol centrar-se enguany en la promoció del producte de qualitat de la comarca de la Noguera.
La campanya es desenvoluparà en onze restaurants, tots membres de Noguera Cuina, de diferents pobles de la comarca.
Les dates de celebració seran entre el dia 12 de novembre i el 12 de desembre. Al llarg d’aquest mes, als diferents restaurants, el client podrà degustar menús conformats, de manera principal, amb productes de la pròpia comarca i que gaudeixen d’un merescut prestigi.
Així, veurem formar part d’aquests àpats el xai i el cabritet, el conill de qualitat, les verdures, els bolets i la tòfona, la mel, l’oli, el mató, les fruites i les herbes aromàtiques, els torrons i els vins, passats, això sí, per les mans i la imaginació dels diferents cuiners i cuineres.
A més, al final de la campanya, es farà un sorteig de diversos àpats gratuïts a diferents restaurants entre els clients que hagin provat algun d’aquests menús.
Els restaurants participants són Cal Farré i El Dien, de Vallfogona de Balaguer; Cal Pepito, Cal Xirricló i L’Espígol, de Balaguer; Casa Mercè, de Fontdepou; el restaurant del Monestir de les Avellanes, d’Os de Balaguer; La Solana, de Foradada; Lo Ponts, de Ponts; Rialb, de Gualter; i Roma, de Cubells.La asociación de restaurantes Noguera Cuina comienza una nueva campaña que, bajo el nombre genérico “del paisaje a la cocina”, quiere centrarse este año en la promoción del producto de calidad de la comarca de la Noguera.
La campaña se desarrollará en once restaurantes, todos miembros de Noguera Cuina, de diferentes pueblos de la comarca.
Las fechas de celebración serán entre el día 12 de noviembre y el 12 de diciembre. A lo largo de este mes, en los distintos restaurantes, el cliente podrá degustar menús conformados, de manera principal, con productos de la propia comarca y que disfrutan de un merecido prestigio.
Así, veremos formar parte de estas comidas el cordero y el cabrito, el conejo de calidad, las verduras, las setas y la trufa, la miel, el aceite, el requesón, las frutas y las hierbas aromáticas, los turrones y los vinos, pasados, eso sí, por las manos y la imaginación de los diferentes cocineros y cocineras.
Además, al final de la campaña, se hará un sorteo de varias comidas gratuitas a diferentes restaurantes entre los clientes que hayan probado alguno de estos menús.
Los restaurantes participantes son Cal Farré y El Dien, de Vallfogona de Balaguer; Cal Pepito, Cal Xirricló y L’Espígol, de Balaguer; Casa Mercè, de Fontdepou; el restaurante del Monestir de les Avellanes, de Os de Balaguer; La Solana, de Foradada; Lo Ponts, de Ponts; Rialb, de Gualter; y Roma, de Cubells.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats