Mostra de vint-i-un cellers DO Costers del Segre a la Nit del Sommelier

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

sommeliers

Els cellers lleidatans aprofiten la trobada per promocionar els vins locals

Vint-i-un cellers de la DO Costers del Segre acudiran dilluns, dia 26 de febrer, a la mostra de vins que precedirà el Sopar de Gala de la Nit del Sommelier que l’Associació Catalana de Sommeliers (ACS) organitza amb motiu del Concurs Millor Sommelier de Catalunya 2024 a Cervera. La mostra comptarà amb vins d’Analec, Boldú Viticultors, Carviresa, Castell d’Encus, Castell del Remei, Celler del Montsec, Celler de Sanui, Cérvoles, Clos Pons, Costers del Sió, Lagravera, L’Olivera, Mas Blanch i Jové, Mas Ramoneda, Matallonga, Purgatori, Raimat, Terrer de Pallars, Tomàs Cusiné, Vall de Baldomar, i Vinya Els Vilars. 

Tomàs Cusiné, president de la Denominació d’Origen Costers del Segre, i Xavier Navarro, vicepresident per Lleida de l’ACS, han coincidit en destacar “la gran oportunitat que suposa per a la promoció dels vins de Lleida la celebració d’aquesta trobada professional a Cervera”.

Una vegada finalitzada la final del concurs al Paranimf de la Universitat de Cervera; el restaurant els Comdals de Vergós, a quatre quilòmetres de la capital de la Segarra, acollirà, a partir de les 18.00 hores, la mostra de vins en la qual els cellers lleidatans podran presentar els seus vins DO Costers del Segre davant els sommeliers professionals procedents d’arreu del país que acudiran a la vetllada.

El Sopar de Gala de l’entrega de premis de l’ACS també estarà maridat amb vins de la DO Costers del Segre, col·laborador de la trobada.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats