Premi al Millor Cake a Madrid per a dos alumnes d’ESCHOTUR Lleida

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

240221-Navarro-Sisko

Roman Sisko i la Mariona Navarro estudiants de Forneria Pastisseria i Confiteria


Roman Sisko i la Mariona Navarro, alumnes de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida (ESCHOTUR Lleida), van guanyar ahir el Primer Premi al Millor Cake i van assolir la segona classificació en categoria absoluta del IV Campionat Nacional d’Estudiants de Pastisseria que organitza la Confederació Espanyola d’Empresaris Artesans de Pastisseria (CEEAP). La Pera de Lleida, els Festucs de les Garrigues i la Camamilla de Linyola van ser els protagonistes dels pastís guanyador.

Sisko i Navarro, cursen segon curs del cicle formatiu de grau mitjà de Forneria, Pastisseria i Confiteria. I “aquests premis són especialment motivadors en el període formatiu d’aquests joves que es veuen recompensats pel treball ben fet”, ha explicat la directora d’ESCHOTUR Lleida, Neus Brenuy. “Una satisfacció compartida també amb el professorat del centre que prepara i acompanya els alumnes en totes aquestes competicions”, ha puntualitzat Brenuy.

L’associació de pastissers organitza aquest concurs en el marc de la Fira InterSICOP “Salón Internacional de Panadería, Pastelería, Heladería y Café” de Madrid.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats