Renovació parcial de la Junta Directiva dels enòlegs catalans

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

Foto-grup_NdP

El Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya (CEEC) i l’Associació Catalana d’Enòlegs (ACE) van celebrar les seves respectives assemblees generals ordinàries a Herència Altés, a Gandesa, el passat dissabte 17 de febrer. L’acte va posar de manifest el compromís d’ambdues entitats amb el territori, a través de la seva tasca en pro del sector enològic català. En el marc de l’Assemblea, es va produir la renovació parcial de la Junta Directiva del CEEC, que va sortir favorable després de la votació.

Renovació de la Junta Directiva

  • President: Pere Campos Osuna
  • Vicepresident primer: Joan Miquel Canal Bosch
  • Vicepresident segon: Pol Sancho Virgili
  • Vicepresidenta tercera: Maria Cerdà Vericat
  • Secretària: Xènia Bonet Batet
  • Tresorer: Núria Vilalta Moros
  • Vicetresorer: Jaume Notó Aparicio
  • Vocals: Agnès Nadal Fontanals, Joaquim Bielsa Ferrús, Josep Anton Llaquet Isart i Anna Puig Pujol.
  • Vocals suplents: Jaume Estruch Peret, Maria Isabel Benito de la Lastra, Misericòrdia Sanz Isern, Josep Giralt Gubert, Míriam Sanahuja Pié i Gerard Llauradó Iborra.

Informes, reconeixements i aposta pel territori
Durant l’Assemblea, es van presentar diversos informes que van posar de manifest la tasca del CEEC i l’ACE en pro del sector enològic català. Alguns dels temes abordats van ser l’informe de gestió, la memòria d’activitats 2023, l’informe del Congrés i la Nit de l’Enologia, el del Taller de tast, la revista digital, la web institucional i la presència a les xarxes socials. També es va presentar l’informe de tresoreria.

Ja a les darreries de l’acte, es van lliurar els diplomes als nous col·legiats. Després de l’acollida i salutació del president-degà, Pere Campos Osuna, es va aprovar l’acta de l’Assemblea anterior a data del 25 de febrer de 2023.

En aquest sentit, es va fer palesa l’aposta d’ambdues entitats per la descentralització de les seves activitats, amb l’objectiu d’arribar a tots els professionals del territori. Després d’obrir el torn de paraula i un cop finalitzades les Assemblees, el president de la DO Terra Alta, Pere Bové, es va dirigir als assistents.

Visita a Herència Altés i dinar a Miravall
La jornada va finalitzar amb una visita exclusiva al celler i les vinyes d’Herència d’Altés, conduïda per Núria Altés, que va finalitzar amb un tast. Aquest celler familiar que elabora vins elegants i complexos a partir de les varietats autòctones de la Terra Alta, pot presumir d’unes instal·lacions modernes i funcionals que inclouen tota classe d’espais pensats per gaudir d’una experiència completa. Posteriorment, i com a colofó, els assistents van gaudir d’un dinar excel·lent al restaurant Miravall, a Batea. Una jornada d’informació i companyonia.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats