Mostra de Vins i Caves de proximitatMuestra de Vinos y Cavas de proximidad

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

Agramunt celebra la primera edició de DVins, Mostra de Vins i Caves de Proximitat el proper dissabte dia 1 de juny, amb la voluntat de posar a l’abast del gran públic les degustacions de productes vitivinícoles elaborats sota la DO Costers del Segre.
Més d’una vintena d’expositors d’empreses i cellers de vi han confirmat la seva participació a la mostra que estarà ubicada al passeig del Sió, prop del Pont Romànic, un espai emblemàtic de la vila que ofereix un ambient únic, natural i de conversa ideal per assaborir un bon vi que s’elabora a casa nostra.

Agramunt celebra la primera edición de Dvina, Muestra de Vinos y Cavas de Proximidad el próximo sábado día 1 de junio, con la voluntad de poner al alcance del gran público las degustaciones de productos vitivinícolas elaborados bajo la DO Costers del Segre.
Más de una veintena de expositores de empresas y bodegas de vino han confirmado su participación en la muestra que estará ubicada en el paseo del Sió, cerca del Puente Románico, un espacio emblemático de la villa que ofrece un ambiente único, natural y de conversación ideal para saborear un buen vino que se elabora en nuestra casa.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats