[:ca]Mostra de Guinovart a Jean Leon[:es]Muestra de Guinovart en Jean Leon[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

[:ca]La Fundació Espai Guinovart i Jean Leon s’uneixen aquest divendres, dia 16 de juny a les 20.30h, per inaugurar una exclusiva exposició del pintor català Josep Guinovart, amb el títol El Minotaure al Laberint, a l’inigualable escenari del celler penedesenc.

L’exposició es podrà visitar fins al 12 de juliol. Aquesta vetllada artística i literària permetrà una visió contemporània de la Mitologia Clàssica centrada en el personatge del Minotaure, de la mà de Montserrat Camps, Doctora en Filologia Clàssica, i Maria Guinovart, presidenta de la Fundació Espai Guinovart i comissària de l’exposició. Les acompanyarà Mireia Torres, directora de Jean Leon, qui ens submergirà en l’apassionant història del fundador del celler.[:es]La Fundación Espacio Guinovart y Jean Leon se unen este viernes, día 16 de junio a las 20.30h, para inaugurar una exclusiva exposición del pintor catalán Josep Guinovart, con el título El Minotauro en el Laberinto, en el inigualable escenario de la bodega del Penedès.

La exposición se podrá visitar hasta el 12 de julio. Esta velada artística y literaria permitirá una visión contemporánea de la Mitología Clásica centrada en el personaje del Minotauro, de la mano de Montserrat Camps, Doctora en Filología Clásica, y Maria Guinovart, presidenta de la Fundación Espacio Guinovart y comisaria de la exposición. Las acompañará Mireia Torres, directora de Jean Leon, quien nos sumergirá en la apasionante historia del fundador de la bodega.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats