[:ca]Ramon Tudela s’emporta el seu Bonum a Sant Martí[:es]Ramon Tudela se lleva su Bonum a Sant Martín[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

170615RamonTudela

[:ca]El jove xef Ramon Tudela sempre ha estat inquiet, i amb una creativitat que li obliga a estar en continuo procés. Cinc anys després d’obrir les portes del Bonum al carrer Segòvia, ara trasllada el seu restaurant al carrer Sant Martí amb l’esperança de poder seguir treballant “sense regles”, o com li agrada dir “no rules”. Aquest dissabte, dia 17 de juny obre.

Entre les inquietuds de Tudela en aquest nou espai està la de poder fer “cuina de mercat al cent per cent, fins i tot eliminant el concepte de menú i carta. La idea és fer que el comensal degusti el que preparem cada dia segons que trobem al mercat i vulguem oferir”. El jove cuiner puntualitza que “al migdia es podrà dinar per uns 15 euros, i en qualsevol moment gaudir de serveis més gastronòmics per 35 o 40 euros”.

En Ramon ha plantejat l’espai amb diferents ambients que aniran canviant segons el moment del dia. Així la cuina “estarà oberta, de dimarts a dissabte, des de les 8.30 hores del matí que començarem a preparar les “focaccies” i truites del dia per l’esmorzar, fins a les 00.00 hores que s’apagaran els fogons però, encara es podrà gaudir de sobretaula, copes, música i esperem que molt bon ambient fins que s’acabi la nit.”

En la distribució de l’espai, la cuina del Josper, els woks i els arrossos prenen protagonisme de cara al públic, amb servei “showcook”. Les salses, caldos i altres preparacions base es faran en la cuina tancada. L’espai de cafeteria del matí s’encavalcarà amb el menjador i recomanacions de migdia, i el gastrobar a la tarda nit amb tapes d’autor i altres plats.

Benvinguts a la Gastroaktitud i les No Rules del Ramon Tudela, un jove xef que considera que ja s’ha portat prou bé aquests anys i ha arribat el moment de deixar-se anar imprimint al local el seu caràcter i personalitat més lliure.[:es]El joven chef Ramón Tudela siempre ha sido inquieto, y con una creatividad que le obliga a estar en continuo proceso. Cinco años después de abrir las puertas del Bonum en la calle Segovia, ahora traslada su restaurante en la calle San Martín con la esperanza de poder seguir trabajando “sin reglas”, o como le gusta decir “no rules”. Este sábado, día 17 de junio abre.

Entre las inquietudes de Tudela en este nuevo espacio está la de poder hacer “cocina de mercado al cien por cien, incluso eliminando el concepto de menú y carta. La idea es hacer que el comensal deguste lo que preparamos cada día según que encontramos en el mercado y queramos ofrecer”. El joven cocinero puntualiza que “al mediodía se podrá comer por unos 15 euros, y en cualquier momento disfrutar de servicios más gastronómicos por 35 o 40 euros”.

Ramon ha planteado el espacio con diferentes ambientes que irán cambiando según el momento del día. Así la cocina “estará abierta, de martes a sábado, desde las 8.30 horas de la mañana que empezamos a preparar las “focaccias “y tortillas del día para el desayuno, hasta las 00.00 horas que se apagarán los fogones pero, aunque se podrá disfrutar de sobremesa, copas, música y esperamos que muy buen ambiente hasta que acabe la noche.”

En la distribución del espacio, la cocina del Josper, los woks y los arroces toman protagonismo de cara al público, con servicio “showcook”. Las salsas, caldos y otras preparaciones base se harán en la cocina cerrada. El espacio de cafetería de la mañana se cabalcará con el comedor y recomendaciones de mediodía, y el gastrobar por la tarde noche con tapas de autor y otros platos.

Bienvenidos a la Gastroaktitud y No Rules de Ramón Tudela, un joven chef que considera que ya se ha portado bastante bien estos años y ha llegado el momento de soltarse imprimiendo al local su carácter y personalidad más libre.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats