Menú del dia amb toc galeg al Rias BaixasMenú del día con toque galego en el Rias Baixas

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Maria Jesús Caballero (al menjador) i Mariano de la Torre (des de la cuina) són el matrimoni propietari del Restaurant Rias Baixas (Trinitaris, 2) de Cappont, que amb un servei de menú diari contempla quatre primers, quatre segons i quatre prostres a escollir.
Entre els primers comencen a agafar protagonisme els plats freds però, junt amb l’empedrat de mongetes amb bacallà, encara trobem plats calents amb sopes, pasta o llegums; fabes amb allioli o brou galeg. Entre els segons, les tripes a la galega, les rabes o la rosada a la romana, són alguns dels peixos i carns que trobem.
Tot això més postres casolanes per 8,50 euros.Maria Jesús Caballero (en el comedor) y Mariano de la Torre (desde la cocina) son el matrimonio propietario del Restaurante Rias Baixas (Trinitaris, 2) de Cappont, que con un servicio de menú diario contempla cuatro primeros, cuatro segundos y cuatro postres a elegir.
Entre los primeros empiezan a coger protagonismo los platos fríos pero, junto con el “empedrat” de judías con bacalao, todavía encontramos platos calientes con sopas, pasta o legumbres; fabes con alioli o caldo galego. Entre los segundos, las tripas a la galega, las rabas o el rosada a la romana, son algunos de los pescados y carnes que encontramos.
Todo esto más postres caseros por 8,50 euros.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats