Nou servei de Menú Executiu a TubeNuevo servicio de Menú Ejecutivo en Tube

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El restaurant Tube (Blondel, 13) ha posat en marxa un nou servei de menú executiu amb quatre primers, quatre segons i postres.
José Bermúdez Rosales, a la cuina, i Marta Agramunt Call, al menjador, ofereixen un servei de migdia que vol destacar en la qualitat dels plats des de la matèria primera del plat.
Lasagna vegetal amb salsa de piquillos, assortiment d’ibèrics o raviolis en salsa de formatges són alguns dels primers que podem trobar en un menú que segueix amb carns i peixos com l’espatlla de corder o el nero al romesco amb cloïsses. El pudding de mango o la fruita tanquen un menú de 14,95 euros més IVA.
El restaurante Tube (Blondel, 13) ha puesto en marcha un nuevo servicio de menú ejecutivo con cuatro primeros, cuatro segundos y postres.
José Bermúdez Rosales, en la cocina, y Marta Agramunt Callo, en el comedor, ofrecen un servicio de mediodía que quiere destacar en la calidad de los platos desde la materia primera del plato.
Lasaña vegetal con salsa de piquillos, surtido de ibéricos o raviolis en salsa de quesos son algunos de los primeros que podemos encontrar en un menú que sigue con carnes y pescados como el hombro de cordero o el mero al romesco con almejas. El pudding de mango o la fruta cierran un menú de 14,95 euros más IVA.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats