Menú amb pizza al Sapore de BalaguerMenú con pizza en el Sapore de Balaguer

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Mireia Pérez (des del menjador) i Lluís Boté (com a responsable dels fogons des de la cuina) són els responsables del menú del dia del Sapore, un restaurant-pizzeria que fa tres anys i tres mesos que va obrir aquest al Carrer Sanahuja 8 de Balaguer.
Aquest establiment ofereix un menú diari molt variat, amb una dezena o dotzena de plats a escollir. Entre els primers, destaquen el carpaccio de tonyina amb formatge de cabra o els caragols a la llauna amb allets (només els divendres). De segon podem trobar calamarsets fregits o la pizza napolitana. Per postres podem triar entre pasta de full amb fruites o sacher. Aquestes són les seves especialitats per escollir, tot per 9,90 amb el beure inclòs.Mireia Pérez (desde el comedor) y Lluís Boté (como responsable de los fogones desde la cocina) son los responsables del menú del día del Sapore, uno restaurante-pizzería que hace tres años y tres meses que abrió en la Calle Sanahuja 8 de Balaguer.
Este establecimiento ofrece un menú diario muy variado, con una decena o docena de platos a escoger. Entre los primeros, destacan el carpaccio de atún con queso de cabra o los caracoles “a la llauna” con ajetes (sólo los viernes). De segundo podemos encontrar calamares fritos o la pizza napolitana. De postres podemos elegir entre pasta de hoja con frutas o sacher. Estas son sus especialidades para escoger, todo por 9,90 con la bebida incluida.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats