Master en gestió de restaurants a DonostiMaster en gestión de restaurantes en Donosti

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El Basque Culinary Center de San Sebastián comença, ja des d’aquest mes de setembre, la seva oferta formativa dirigida a professionals.
Un Màster en Innovació i Gestió de Restaurants i diversos cursos específics de diferents àrees de la gastronomia (un total de 26) formen part del programa, que es desenvolupara entre els mesos de setembre i març .
La presentació del master va coincidir la setmana passada amb la ponència “El Restaurant Magnètic, Per què alguns restaurants estan plens quan la majoria estan buits?”, amb que Roberto Brisciani va donar una visió enriquidora i útil sobre el funcionament i la gestió de restaurants. Briscianiajuda els restaurants a crear ambients amb màgia i a generar beneficis. El Basque Culinary Center de San Sebastián empieza, ya des de este mes de septiembre, su oferta formativa dirigida a profesionales.
Un Máster en Innovación y Gestión de Restaurantes y diversos cursos específicos de diferents áreas de la gastronomía (un total de 26) forman parte del programa, que se celebrará entre los meses de septiembre y marzo.
La presentación del máster coincidió la semana pasada con la ponencia “El Restaurante Magnético, ¿Por qué algunos restaurantes estan llenos cuando la mayoría estan vacíos?”, con que Roberto Brisciani dió una visión enriquecedora y útil sobre el funcionamiento y la gestión de restaurantes. Brisciani ayuda a los restaurantes a crear ambientes con magia y a generar beneficios.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats