Degustacions populars aquest dissabte a Tasta el Casc AnticDegustaciones populares este sábado en “Tasta el Casc Antic”

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La Federació de Colles de l’Aplec del Caragol (Fecoll), la Societat Gastronòmica Lo Tall, Magrebeida i els centres i cases regionals de Galícia, Aragó, Extemadura, Castella Lleó i Andalusia oferiran, el proper dissabte 18 de setembre, petites degustacions de menges típiques en una carpa que s’instal·larà al davant del Centre de Titelles, en horari de migdia i nit, en el marc d’una activitat del programa Casc Antic Obert denominada Tasta el Casc Antic.
Les degustacions, amb un preu simbòlic de dos euros, es podran acompanyar amb begudes (aigua, te, refrescos, vi o cervesa a un euro).
Per la seva part, la Fecoll oferirà caragols a la gormanda. Lo Tall, en col·laboració amb l’Associació de la Festa de Moros i Cristians, cuinarà cigrons amb llet d’ametlla, bunyols de formatge i formatge amb mel i nous. Magrebeida farà te i cus-cus. Mentre que Galícia farà empanada, “lacón” i tarta de Santiago; Aragó ens oferirà orella, caldereta i botifarra negra; Extremadura, morro i llom; Castella Lleó, “pintxos” de Zamora, “picadillo” i “torreznos”; i Andalusia, peixet fregit i salmorejo.
“La idea no és fer dinars o sopars, però tot depèn de la quantitat de petites degustacions que es facin”, explica Xavier Pérez, president de la Fecoll, entitat impulsora de l’activitat. “De tota manera, la idea es tancar la carpa a les 15.00 hores, al migdia; i a les 23.00 a la nit, un horari que regularà el servei”, afegeix.La Federació de Colles de l’Aplec del Caragol (Fecoll), la Societat Gastronòmica Lo Tall, Magrebeida y los centros y casas regionales de Galícia, Aragón, Extemadura, Castilla León y Andalucia ofreceran, el próximo sábado 18 de septiembre, pequeñas degustaciones de comidas típicas en una carpa que se instalara delante del Centre de Titelles, en horario de mediodía y noche, en el marco de una actividad del programa Casc Antic Obert denominada Tasta el Casc Antic.
Las degustaciones, con un precio simbólico de dos euros, se podrán acompañar con bebidas (agua, té, refrescos, vino o cerveza a un euro).
Por su parte, la Fecoll ofrecerá caracoles a la gormanda. Lo Tall, en colaboración con la Associació de la Festa de Moros i Cristians, cocinará garbanzos con leche de almendra, buñuelos de queso y queso con miel y nueces. Magrebeida hará té y cus-cus. Mientras que Galicia hará empanada, “lacón” y tarta de Santiago; Aragón nos ofrecerá oreja, caldereta y morcilla negra; Extremadura, morro y lomo; Castilla León, pinchos de Zamora, “picadillo” y “torreznos”; y Andalucía, pescadito frito y salmorejo.
“La idea no es hacer comidas o cenas, pero todo depende de la cantidad de pequeñas degustaciones que se hagan”, explica Xavier Pérez, presidente de la Fecoll, entidad impulsora de la actividad. “De todas maneras, la idea es cerrar la carpa a las 15.00 horas, a mediodía; y a las 23.00 por la noche, un horario que regulará el servicio”, añade.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats