[:ca]Mas Blanch i Jové es nodreix amb energia solar[:es]Mas Blanch i Jové se nutre con energía solar[:en]Mas Blanch and Jové nourishes itself with solar energy[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

PlaquesSolars

[:ca]Mas Blanch i Jové ha donat aquests dies un nou pas pel que fa al seu compromís amb el Medi Natural amb la instal·lació de 110 plaques fotovoltaiques que nodriran amb energia solar el 99% de les necessitats d’aquest celler de la Pobla de Cérvoles.

Tal com han informat els responsables del celler de la DO Costers del Segre, subzona Garrigues, aquesta nova aposta innovadora suposa una inversió de 200.000 euros.

Mas  Blanch i Jové elabora vins ecològics i, a partir de la setmana vinent, la pràctica totalitat de l’energia que consumirà s’obtindrà del parc fotovoltaic. Cadascuna de les “plaques solars de 260 Watts amb 48 bateries de 2500 Watts produiran i emmagatzemaran tota l’energia necessària per elaborar les 55.000 ampolles anuals de vi que produeix el celler. I es calcula que hi haurà un excedent important d’energia que oferiran de forma gratuïta als visitants per recarregar els seus vehicles elèctrics”, puntualitza en una nota de premsa la família Jové i Balasch, propietaris de Mas Blanch i Jové.

El celler Mas Blanch i Jové, conegut per la seva aposta pel territori i la cultura a través de l’art amb el projecte artístic La Vinya dels Artistes, fa un pas més en l’aposta per l’ecologia i la sostenibilitat que des del primer moment va inspirar aquest projecte.

Mas Blanch i Jové, el primer celler a Catalunya en fer aquest pas de convertir-se 100% sostenible des del punt de vista energètic, segueix amb la seva línia de millora constant per protegir el medi ambient i el futur del nostre planeta.
[:es]Mas Blanch i Jové ha dado estos días un nuevo paso en cuanto a su compromiso con el Medio Natural con la instalación de 110 placas fotovoltaicas que nutrirán con energía solar el 99% de las necesidades de esta bodega de la Pobla de Cérvoles.

Tal como informaron los responsables de la bodega de la DO Costers del Segre, subzona Garrigues, esta nueva apuesta innovadora supone una inversión de 200.000 euros. Mas Blanch i Jové elabora vinos ecológicos y, a partir de la próxima semana, la práctica totalidad de la energía que consumirá obtendrá del parque fotovoltaico. Cada una de las “placas solares de 260 Watts con 48 baterías de 2500 Watts producirán y almacenarán toda la energía necesaria para elaborar las 55.000 botellas anuales de vino que produce la bodega. Y se calcula que habrá un excedente importante de energía que ofrecerán de forma gratuita a los visitantes para recargar sus vehículos eléctricos”, puntualiza en una nota de prensa la familia Jové Balasch, propietarios de Mas Blanch i Jové.

La bodega Mas Blanch i Jové, conocida por su apuesta por el territorio y la cultura a través del arte con el proyecto artístico La Viña de los Artistas, da un paso más en la apuesta por la ecología y la sostenibilidad que desde el primer momento inspiró este proyecto.

Mas Blanch i Jové, la primera bodega en Cataluña en hacer este paso de convertirse 100% sostenible desde el punto de vista energético, sigue con su línea de mejora constante para proteger el medio ambiente y el futuro de nuestro planeta.[:en]Mas Blanch i Jové has given these days a new step in their commitment to the Natural Environment with the installation of 110 photovoltaic panels that will nourish with solar energy 99% of the needs of this cellar in La Pobla de Cérvoles.

As reported by the owners of the DO Costers del Segre wineries, the Garrigues sub-area, this new innovative bid represents an investment of 200,000 euros.

Mas Blanch i Jové produces organic wines and, as of next week, almost all of the energy that it consumes will be obtained from the photovoltaic park. Each of the “260 Watts solar panels with 48 batteries of 2500 Watts will produce and store all the energy needed to produce the 55,000 annual bottles of wine produced by the winery. And it is estimated that there will be a significant energy surplus that will offer visitors free access to recharge their electric vehicles, “said Jové and Balasch, the owners of Mas Blanch and Jové, in a press release.

Mas Blanch i Jové winery, known for its commitment to the territory and culture through art with the artistic project La Vinya dels Artistes, goes a step further in the commitment to ecology and sustainability that since the first moment inspired this project.

Mas Blanch i Jové, the first winery in Catalonia to make this step of becoming 100% sustainable from the energy point of view, continues its line of constant improvement to protect the environment and the future of our planet.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats