[:ca]Manu Jiménez guia quatre tastos a la Festa del Vi de Lleida[:es]Manu Jiménez guía cuatro catas en la Fiesta del Vino de Lleida[:en]Manu Jiménez guides four tastings at the Lleida Wine Festival[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

171019FestalVi

[:ca]Els tastos guiats per Manu Jiménez, millor sommelier d’Espanya 2017, serà la principal novetat de la Festa del Vi de Lleida que acollirà la plaça de la Llotja dissabte i diumenge vinents, dies 21 i 22 d’octubre. Jiménez comentarà 4 sessions de tast amb vins de la DO Costers del Segre en comparació a altres vins del món. La mostra enoturística i gastronòmica, organitzada per la Paeria, a través de Turisme de Lleida, i la Ruta del Vi, comptarà amb la participació de 28 empreses del sector vitivinícola i de l’hostaleria, amb una oferta de més de 150 referències de vi i gastronomia durant tot el cap de setmana.

El programa inclou la visita guiada a la Cobla dels Joglars, dissabte 21 a les 11.30; i dissabte i diumenge, de 10 a 13.30 la visita al Castell Templer de Gardeny. Hi participen Analec, Boldú, Castell del Remei, Carviresa, Cercavins, Cérvoles, Clos Pons, Costers del Sió, Lagravera, L’Olivera, Mas Blanch i Jové, Matallonga, Raimat, Terrer de Pallars, Tomàs Cusiné, Vall de Baldomar, Vinya els Vilars, Cafès Batalla, Vinicia. També es podrà gaudir d’una àmplia oferta gastronòmica de la mà dels restaurants: BOnum No Rules, Cal Nenet, Carn Sargaire & Manduca Lleida, Celler del Roser, Crapula, Gremi de Forners de les Terres de Lleida, L’Hortet, QR Cafè i Romeu Restaurant.[:es]Los catas guiadas por Manu Jiménez, mejor sumiller de España 2017, será la principal novedad de la Fiesta del Vino de Lleida que acogerá la plaza de la Llotja el sábado y domingo próximos, días 21 y 22 de octubre. Jiménez comentará 4 sesiones de cata con vinos de la DO Costers del Segre en comparación a otros vinos del mundo. La muestra enoturística y gastronómica, organizada por la Paeria, a través de Turismo de Lleida, y la Ruta del Vino, contará con la participación de 28 empresas del sector vitivinícola y de la hostelería, con una oferta de más de 150 referencias de vino y gastronomía durante todo el fin de semana.

El programa incluye la visita guiada a la Cobla los Joglars, sábado 21 a las 11.30; y sábado y domingo, de 10 a 13.30 la visita al Castillo Templario de Gardeny. Participan Analec, Boldú, Castell del Remei, Carviresa, Cercavins, Cérvoles, Clos Pons, Costers del Sió, Lagravera, L’Olivera, Mas Blanch i Jové, Matallonga, Raimat, Terrer de Pallars, Tomàs Cusiné, Vall de Baldomar, Viña Els Vilars, Cafés Batalla, Vinicia. También se podrá disfrutar de una amplia oferta gastronómica de la mano de los restaurantes: BOnum No Rules, Cal Nenet, Carn Sargaire & Manduca Lleida, Celler del Roser, Crápula, Gremio de Panaderos de las Tierras de Lleida, L’Hortet, QR Café y Romeu Restaurant.[:en]Tastings guided by Manu Jiménez, the best sommelier in Spain in 2017, will be the main novelty of the Lleida Wine Festival that will host the Plaça de la Llotja next Saturday and Sunday, 21 and 22 October. Jimenez will comment on 4 tasting sessions with DO Costers del Segre wines compared to other wines from the world. The gastronomic exhibition, organized by the Paeria, through Turisme de Lleida and the Wine Route of Lleida, will be attended by 28 companies from the wine sector and the hotel industry, with an offer of more than 150 wine references and gastronomy throughout the weekend.

The program includes a guided tour of the Cobla dels Joglars, Saturday 21 at 11.30; and Saturday and Sunday, from 10 am to 1:30 pm, the visit to the Templer Castle of Gardeny. They are going to participate the wineries Analec, Boldú, Castell del Remei, Carviresa, Cercavins, Cérvoles, Clos Pons, Costers del Sió, Lagravera, L’Olivera, Mas Blanch i Jové, Matallonga, Raimat, Terrer de Pallars, Tomàs Cusiné, Vall de Baldomar, Vinya the Vilars, Cafès Batalla, Vinicia. You can also enjoy a wide range of gastronomic proposals thanks to the restaurants: BOnum No Rules, Cal Nenet, Carn Sargaire & Manduca Lleida, Celler del Roser, Cràpula, Gremi de Forners de les Terres de Lleida, L’Hortet, QR Cafè and Romeu Restaurant.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats