Maridatge de Parxet a De&Tapas CappontMaridaje de Parxet en De & Tapas Cappont

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

L’equip del De & Tapas de Cappont, dirigit per Juanjo Lara i el seu xef Albert Mòdol van celebrar aquest divendres, dia 29 d’abril, un maridatge amb caves Parxet. Francesc Solé Soler, responsable de zona de la cava de Tiana (Alella) que distribueix Grup Batalla, va comentar els escumosos que anaven maridant amb els plats presentats per Mòdol. El llarg menú de tast es va compondre d’un còctel de vieires i pinyons caramel·litzats; gambes kataifi; timbal de patata trufada amb botifarra i ou poché; i parpadelle amb txangurro, com aperitius i entrants. Com a plats principals el melós de xai, garrinet confitat amb cruixent de porro i tendre de vedella amb Porto. Els caves degustats van ser Brut Reserva, Maria Cabané Gran Resera i Titiana Pinot Noir.
Per postres, casats amb Cuvée Dessert dolç 100% Pinot Noir, textures de fruita amb sopeta de síndria amb boles de meló i raïm Pinot Noir; esponjós de cacau i sorbet de coco amb rom.El equipo del De & Tapas de Cappont, dirigido por Juanjo Lara y su chef Alberto Mòdol celebraron este viernes, día 29 de abril, un maridaje con cavas Parxet. Francesc Solé Soler, responsable de zona de la cava de Tiana (Alella) que distribuye Grupo Batalla, comentó los espumosos que iban maridando con los platos presentados por Mòdol. El largo menú de degustación se compuso de un cóctel de vieiras y piñones caramelizados; gambas kataifi, timbal de patata trufada con butifarra y huevo poché, y parpadelle con txangurro, como aperitivos y entrantes. Como platos principales el meloso de cordero, cochinillo confitado con crujiente de puerro y tierno de ternera con Oporto. Los cavas degustados fueron Brut Reserva, María Cabané Gran Reservas y Titiana Pinot Noir.
De postre, casados ​​con Cuvée Dessert dulce 100% Pinot Noir, texturas de fruta con sopita de sandía con bolas de melón y uva Pinot Noir; esponjoso de cacao y sorbete de coco con ron.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats