Jornades conjuntes de les dues RibagorcesJornadas conjuntas de las dos Ribagorces

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Vint-i-dos restaurants de la Ribagorça, tant catalana com aragonesa, participaran, entre els dies C. de maig i 12 de juny, en les”I Jornades Gastronòmiques de la carn autèntica de la Ribagorça”. En aquestes Jornades la carn de vedella, de corder i de cavall criada a les dues Ribagorces serà la protagonista dels menús que s’oferiran als comensals.
Les Jornades, organitzades per l’ADRR (Associació per al Desenvolupament de la Ribagorça Romànica) i la col·laboració del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça, comptarà en la inauguració amb la presència del prestigiós xef Fermí Puig del Restaurant Drolma de l’Hotel Majestic –amb una estrella Michelin– i del restaurant Petit Comitè –que defineix la seva cuina com a neoclàssica. Un dels restaurants participants a les jornades rebrà el xef en un acte que donarà el tret de sortida a unes jornades que es preveu que seran un èxit.
Tal com assenyala Joan Perelada, president de l’ADRR i un dels principals impulsors d’aquest acte, “Les Jornades tenen per objectiu, d’una banda, promocionar la carn de la Ribagorça i convertir-les en un important recurs turístic que ajudin a desestacionalitzar el turisme, tal com passa amb les Jornades Gastronòmiques del Bolet”.Veintidós restaurantes de la Ribagorza, tanto catalana como aragonesa, participarán, entre los días C. de mayo y 12 de junio, en las “I Jornadas Gastronómicas de la carne auténtica de la Ribagorza”. En estas Jornadas la carne de ternera, de cordero y de caballo criada en las dos Ribagorzas será la protagonista de los menús que se ofrecerán a los comensales.
Las Jornadas, organizadas por la ADRR (Asociación para el Desarrollo de la Ribagorza Románica) y la colaboración del Consejo Comarcal de la Alta Ribagorza, contará en la inauguración con la presencia del prestigioso chef Fermí Puig del restaurante Drolma del hotel Majestic-con una estrella Michelin-y del restaurante Petit Comité-que define su cocina como neoclásica. Uno de los restaurantes participantes en las jornadas recibirá el chef en un acto que dará el pistoletazo de salida a unas jornadas que se prevé que serán un éxito.
Tal como señala Joan Perelada, presidente del ADRR y uno de los principales impulsores de este acto, “Las Jornadas tienen por objetivo, por un lado, promocionar la carne de la Ribagorza y convertirlas en un importante recurso turístico que ayuden a desestacionalizar el turismo, como ocurre con las Jornadas Gastronómicas de la Seta “.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats