Maridatge de cava a l,Antoni RúbiesMaridaje de cava al Antoni Rúbies

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El celler Pere Ventura va ser el protagonista del maridatge que el xef Antoni Rúbies va organitzar el divendres, 30 de novembre, al restaurant d’Artesa de Lleida.
Els eriçons de pasta fresca amb salmó fumat i tinta de calamar van maridar amb Pere Ventura Tresor Brut Nature. El peix –torre de bacallà amb escalivada i allioli de codony– es va acompanyar amb el Cupatge d’honor Vintage 2008; i el Cuvée Maria del Mar Gran Reserva, amb el xai amb fruits secs i tatin de préssecs. Les postres, esfera de fruits vermells i xocolata blanca, amb el Cupatge d’honor Rosé Vintage 2008.La bodega Pere Ventura fue la protagonista del maridaje que el chef Antoni Rúbies organizó el viernes, 30 de noviembre, en el restaurante de Artesa de Lleida.
Los erizos de pasta fresca con salmón ahumado y tinta de calamar maridaron con Pere Ventura Tesoro Brut Nature. El pescado -torre de bacalao con escalibada y alioli de membrillo- se acompañó con el Coupage de honor Vintage 2008; y el Cuvée María del Mar Gran Reserva, con el cordero con frutos secos y tatin de melocotón. Los postres, esfera de frutos rojos y chocolate blanco, con el Coupage de honor Rosé Vintage 2008.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats