Xup-Xup Solidari 2012 recapta més de 8.000 euros per ArrelsXup-Xup Solidario 2012 recauda más de 8.000 euros para Arrels

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La tercera edició del Xup-Xup Solidari va recaptar el passat 29 de novembre, més de 8.000 euros, gràcies a la col·laboració de totes les societats gastronòmiques lleidatanes que van reunir-se a l’Escola d’Hoteleria de Lleida per celebrar aquest sopar en benefici de la Fundació Arrels Sant Ignasi de Lleida. Així doncs, les societats Lo Tall, els Amics del Bacallà, el Cauet del Segrià, la Font de l’Aiguardent, Racó del Riu, Sogall i Solibernat van convocar 270 comensals entre els quals es trobaven socis de les entitats, personalitats, autoritats locals i el Bisbe de Lleida, Joan Piris. Entre les novetats més importants d’enguany cal destacar l’aportació feta per l’Intèrpret Big Band que va assumir l’ambientació musical abans de l’inici de la vetllada, que va tenir una calorosa acollida entre els assistents a l’esdeveniment benèfic.
La trobada gastronòmica solidària va finalitzar amb el lliurament oficial del xec simbòlic dels 8.000 euros al pare Joan Sunyol, president de la Fundació Arrels-Sant Ignasi –fundació que desenvolupa diversos programes a Lleida per atendre les necessitats de persones amb problemàtica d’exclusió social amb l’objectiu de promoure un procés de canvi personal que els permeti reintegrar-se socialment.
El sopar solidari va ser possible gràcies a la suma de moltes persones i entitats que van col·laborar un any més per fer possible aquesta iniciativa. Així, l’àpat va ser preparat pels alumnes de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida gràcies a les aportacions solidàries d’empreses com Castillo de Monesma, Bodegas Costers del Sió, Cava Rabetllat, Arcosegre, Fruilar, Oleaverum, Vea S.A., Pastoret, Sami i Urgasa. També van formar part d’aquest projecte ComoPomona, Disfran, el Gremi de Forners de Lleida, l’Intèrpret, Grupo Mahou San Miguel, Missatges Gestió de Comunicació, Plusfresc, La Torxa, Solan de Cabras i Tarrazú.La tercera edición del Xup-Xup Solidario recaudó el pasado 29 de noviembre, más de 8.000 euros, gracias a la colaboración de todas las sociedades gastronómicas leridanas que se reunieron en la Escuela de Hostelería de Lleida para celebrar este cena en beneficio de la Fundación Arrels Sant Ignasi de Lleida. Así pues, las sociedades Lo Tall, els Amics del Bacallà, el Cauet del Segrià, la Font de l’Aiguardent, Racó del Riu, Sogall y Solibernat convocaron 270 comensales entre los que se encontraban socios de las entidades, personalidades, autoridades locales y el Obispo de Lleida, Joan Piris. Entre las novedades más importantes de este año cabe destacar la aportación hecha por l’Intèrpret Big Band que asumió la ambientación musical antes del inicio de la velada, que tuvo una calurosa acogida entre los asistentes al evento benéfico.
El encuentro gastronómica solidario finalizó con la entrega oficial del cheque simbólico de los 8.000 euros al padre Juan Sunyol, presidente de la Fundación Arrels-Sant Ignasi -fundación que desarrolla varios programas en Lleida para atender las necesidades de personas con problemática de exclusión social con el objetivo de promover un proceso de cambio personal que les permita reintegrarse socialmente.
La cena solidaria fue posible gracias a la suma de muchas personas y entidades que colaboraron un año más para hacer posible esta iniciativa. Así, la comida fue preparada por los alumnos de la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida gracias a las aportaciones solidarias de empresas como Castillo de Monesma, Bodegas Costers del Sió, Cava Rabetllat, Arcosegre, Fruilar, Oleaverum, Vea SA , Pastoret, Sami y Urgasa. También formaron parte de este proyecto ComoPomona, DISF, el Gremi de Forners de Lleida, l’Intèrpret, Grupo Mahou San Miguel, Missatges Gestió de Comunicació, Plusfresc, La Torxa, Solan de Cabras y Tarrazú.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats