Els vins Saó Expressiu 07 i Blanc 11, destacats a la Guia GourmetsLos vinos Saó Expressiu 07 y Blanc 11, destacados en la Guía Gourmets

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El celler Mas Blanch i Jové celebra que entre els vins més ben valorats per la Guia de Vins Gourmets, s’hi troben el Saó Expressiu 2007 i Saó Blanc 2011. Aquest és un celler situat a La Pobla de Cérvoles, DO Costers del Segre, que va iniciar la seva activitat a l’any 2006 i els vins del qual ja han rebut el reconeixement de crítics (Parker, Tanzer, Concours Mondiel de Bruxelles, Decanter, Peñín, etc.) i públic –nacionals i internacionals.
La valoració del Saó Expressiu 2007 i Saó Blanc 2011 els situa dins del Quadre d’Honor de la Guia de Vins Gourmets 2013, una posició només reservada per als vins espanyols que aconsegueixen obtenir la millor puntuació.
La Guia de Vins Gourmets acaba de treure al mercat l’edició 2013 que inclou la referència de més de 4.800 vins tastats a cegues per professionals.La bodega Mas Blanch i Jové celebra que entre los vinos mejor valorados por la Guía de Vinos Gourmets, se encuentran el Saó Expressiu 2007 y Saó Blanc 2011. Esta es una bodega situada en La Pobla de Cérvoles, DO Costers del Segre, que inició su actividad en el año 2006 y sus vinos ya han recibido el reconocimiento de críticos (Parker, Tanzer, Concours Mondiel de Bruxelles, Decanter, Peñín, etc.) y público -nacionales e internacionales.
La valoración del Saó Expressiu 2007 y Saó Blanc 2011 los sitúa dentro del Cuadro de Honor de la Guía de Vinos Gourmets 2013, una posición sólo reservada para los vinos españoles que consiguen obtener la mejor puntuación.
La Guía de Vinos Gourmets acaba de sacar al mercado la edición 2013 que incluye la referencia de más de 4.800 vinos catados a ciegas por profesionales.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats