Lots solidaris amb panettone artesà dels alumnes de l’Eschotur per al Xup Xup Solidari 2021

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

211129 XUP Grup_comopomona

Tres-cents lots de productes gastronòmics solidaris, entre els que hi ha un panettone artesà elaborat pels alumnes de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida (ESCHOTUR), constitueixen el Xup Xup Solidari 2021 que s’ha presentat aquest matí a l’ESCHOTUR amb l’assistència de representants de les societats gastronòmiques lleidatanes Amics del Bacallà, El Cauet del Segrià, GastroBacus, Lo Tall i Sogall, que organitzen aquesta iniciativa solidària que arriba ja a la dotzena edició.

Aquesta acció amb finalitats benèfiques a favor de la Fundació Arrels Sant Ignasi es va endegar en format de sopar solidari i, enguany a causa de la pandèmia de la Covid19, se celebrarà com al 2020 quan es va reconvertir la iniciativa en una venda de tres-cents lots solidaris per poder mantenir així la col·laboració amb l’esmentada fundació, centrada a atendre les necessitats individuals de persones amb problemàtica d’exclusió social. Àngel Pedra, portaveu de les societats gastronòmiques que impulsen l’activitat ha volgut “agrair a totes les empreses col·laboradores del tradicional sopar que mantinguin les seves aportacions de producte per aquest lot solidari”.

El paquet de productes inclou, a més del panettone artesà, torró i mel Alemany; cafè Batalla; embotit de Bon Àrea de Guissona; una porció de formatge de la marca Cadí; una ampolla de vi dels cellers Castillo de Monesma, Lagravera o Raimat; macedònia i préssec en almívar de Fruits de Ponent; oli de Juncosa de Les Garrigues; dues cerveses Magna de Mahou San Miguel; així com altres productes facilitats per Plusfresc. Como Pomona, Lloguers Sarri, Missatges, Sanui Fruits i la Torxa, també col·laboren amb aquesta edició. El preu del lot és de 30 euros.

Alumnes i professors de l’ESCHOTUR Lleida confeccionaran els lots que es poden reservar en les diferents societats gastronòmiques i es distribuiran durant els darrers dies de novembre i primers de desembre. Com és habitual, també es pot col·laborar amb la subscripció al denominat “Lot 0” amb donacions al compte bancari d’Arrels Sant Ignasi: ES92 2100 0004 44 0201160985 (la Caixa). També es poden fer donacions a BIZUM 33638. Les comandes es poden fer a Arrels Sant Ignasi: 973 289 000 o bé als telèfons 615 116 002 (Francesc) i 619 292 076 (Ramon).

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats