Llibre sobre el secret del vi del PrioratLibro sobre el secreto del vino del Priorat

Comparteix:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Como Pomona

Como Pomona

El secret del vi del Priorat: el terrer, la història o la seva gent?, d’Armand Paz i Rico, és una novetat editorial de Cossatània que tracta d’entendre i explicar de forma senzilla les raons que han fet possible l’èxit dels vins del Priorat.

Les condicions físiques d’aquesta comarca són úniques: la deforestació i l’erosió dels vessants han fet més difícil la vida dels ceps, i com a resultat produeixen un escàs però concentrat most. El secreto del vino del Priorat: el terruño, la historia o su gente?, de Armand Paz y Rico, es una novedad editorial de Cossatània que trata de entender y explicar de forma sencilla las razones que han hecho posible el éxito de los vinos del Priorat.

Las condiciones físicas de esta comarca son únicas: la deforestación y la erosión de las vertientes han hecho más difícil la vida de las cepas, y como resultado producen un escaso pero concentrado mosto.

Comparteix:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

La primavera para taula a Lleida

Els restaurants de la capital de Ponent estrenen les cartes de temporada per assaborir la Pasqua més autèntica. Turisme de Lleida ofereix un acurat programa