La prescriptora Sud-africana Gabby Rossouw destaca la riquesa de paisatges de la Costers del Segre

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

image4

La sommelier de Wine Fantasy Barcelona, convidada per “d’vines” 

La sommelier sudafricana, guia enoturística i prescriptora de vi català Gabby Rossouw destaca la riquesa i varietat de paisatges de la DO Costes del Segre. Rossouw de Wine Fantasy Barcelona ha visitat la DO Costers del Segre aquest dijous i divendres, dies 23 i 24 de març, respectivament. Rossouw, convidada per la consultoria de comunicació gastronòmica Como Pomona en el marc de la campanya “d’vines. Maridatges amb enòlogues i vinyerones de Lleida” ha participat en el sopar d’aquesta setmana amb l’enòloga Maria Mendoza del celler Costers del Sió; així com ha visitat cinc cellers de quatre subzones diferents.

El periple de la sommelier sud-africana va començar dijous, dia 23 de març, a primera hora del matí amb la visita al celler Clos Pons on va conèixer el catàleg d’activitats enoturístiques que organitza durant l’any aquest celler d’Albagés a la subzona de les Garrigues. Tot seguit, Gabby, acompanyada pel periodista i sommelier de Como Pomona, Rafa Gimena, van visitar el celler Mas Blanch i Jové i la seva Vinya dels Artistes.

Visita al Celler Clos Pons

Després de dinar, el programa de l’excursió va continuar fins a Raimat, a la subzona del mateix nom, i on la prescriptora va poder conèixer el celler modernista de començaments del segle XX i el nou parc de Raimat Natura. La jornada del dijous es va tancar participant en el sopar de d’vines al restaurant L’Espurna, membre de la Ruta del Vi de Lleida – DO Costers del Segre i amfitrió dels maridatges de la campanya de Como Pomona.

L’endemà divendres, dia 24 de març, Gabby Rossouw es va traslladar fins a a l’històric Castell del Remei on va conèixer tota l’oferta enoturística del celler i va poder saludar a Tomàs Cusiné, propietari del grup celler al qual dona nom i president de la DO Costers del Segre. 

La visita de la sommelier i guia va finalitzar a migdia a la Noguera per conèixer el celler Costers del Sió de Balaguer a la subzona d’Artesa on es va mostrar interessada pels cups de pedra del segle XI on la família Porcioles vinifica el Finca Siós.

Gabby Rossouw i Tomàs Cusiné, president de la DO Costers del Segre

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats