La Llotja obre reserves pel menú Mamma MiaLa Llotja abre reservas por el menú Mamma Mia

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

Amanida de salmó fumat amb el seu caviar i bouquet d’amanides; és l’aperitiu del nou sopar temàtic Dancing Queen que el restaurant de La Llotja servirà els dies 6 i 7 de maig a les 20.30 hores, coincidint amb les representacions del musical Mamma Mia. Una sopeta de fruits vermells amb formatge suau i areng; i Hamburguesa sueca amb gratinat cremós d’anxova i patata, son els plats principals d’aquesta proposta que es tanca amb pastisset de fruits salvatges amb galetes de fruits secs, com a postres. De bodega els responsables de restauració mantenen el vi blanc o negre; DO Costers del segre i DO Rioja, aigua i café per només 27 euros, IVA inclòs.
D’altra banda, La Llotja també ha obert reserves per a la repetició del menú Via Dalma, el dissabte, dia 10 de maig a les 22.30 hores. Ensalada de salmón ahumado con su caviar y bouquet de ensaladas, es el aperitivo del nuevo cena temática Dancing Queen que el restaurante de La Llotja servirá los días 6 y 7 de mayo a las 20.30 horas, coincidiendo con las representaciones del musical Mamma Mia. Una sopita de frutos rojos con queso suave y arenque, y Hamburguesa sueca con gratinado cremoso de anchoa y patata, son los platos principales de esta propuesta que se cierra con pastelito de frutos salvajes con galletas de frutos secos, como postre. De bodega los responsables de restauración mantienen el vino blanco o negro; DO Costers del Segre y DO Rioja, agua y café por sólo 27 euros, IVA incluido.
Por otra parte, La Lonja también ha abierto reservas para la repetición del menú Vía Dalma, el sábado, día 10 de mayo a las 22.30 horas.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats