La Lagravera, a la Nit de la GarnatxaLa Lagravera, en la Noche de la Garnacha

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Les garnatxes dels vins Molta Honra, blanc 2011 i negre 2010, del celler Lagravera d’Alfarràs (DO Costers del Segre) van estar presents a la festiva Nit de la Garnatxa que Greneche Asociacion va organitzar el dilluns 24 de febrer a Montpeller, coincidint amb la fira Vi Sud. Els director i enòleg de Lagravera, Sergi Garcia i Ivà Gallego, van valorar molt positivament l’aceptació dels seus vins entre els professionals i aficionats francesos. Una trentena de cellers van particiapr a la trobada de tast amb una assitència d’unes 300 persones. Altres vins catalans de la nit van ser El Mago 2012 (DO Terra Alta), Humilitat 2011 (DOQ Priorat), El Mago 50 Solera 1928, i Ètim Verema Tardana 2012, d’Agricola de Falset (DO Montsant).
Junt a l’Ètim, també es van poder tastar els altres Gran Medalla d’Or del Concurs Garnatxes del Mon celebrat el dia 3 de febrer a Perpinyà. Baltasar Gracian Viñas Viejas 2011 (DO Calatayud), Castillo del Rocío Garnacha 2012 (DO Cariñena), Chateau Les Pins Primage 2008 (AOP Rivesaltes Grenat), Guilhem de Cabestany 2007 (AOP Rivesaltes Tuile), i Perre d’Aspres 1994 (AOP Rivesaltes Tuile Hors d’Age).
El coordinador de l’Associació, Walter Mckinlay, va confirmar la propera Nit de la Garnatxa coincidint amb la fira Alimentaria a Barcelona.

Las garnachas de los vinos “Molta Honra” , blanco 2011 y negro 2010, de la bodega Lagravera de Alfarràs ( DO Costers del Segre ) estuvieron presentes en la festiva Noche de la Garnacha que Greneche Asociacion organizó el lunes 24 de febrero en Montpellier, coincidiendo con la feria “Vi Sud”. Los director y enólogo de Lagravera , Sergi Garcia y Ivà Gallego, valoraron muy positivamente la aceptación de sus vinos entre los profesionales y aficionados franceses. Una treintena de bodegas particiapr al encuentro de cata con una asistencia de unas 300 personas . Otros vinos catalanes de la noche fueron El Mago 2012 ( DO Terra Alta ) , Humildad 2011 ( DOQ Priorat ), El Mago 50 Solera 1928, y Ètim Verema Tardía 2012, de Agricola de Falset ( DO Montsant ) .
Junto a Ètim , también se pudieron probar los otros Gran Medalla de Oro del Concurso Garnatxes del Mundo celebrado el día 3 de febrero en Perpiñán . Baltasar Gracian Viñas Viejas 2011 ( DO Calatayud ) , Castillo del Rocío Garnacha 2012 ( DO Cariñena ) , Chateau Les Pins Primage 2008 ( AOP Rivesaltes Grenat ) , Guilhem de Cabestany 2007 ( AOP Rivesaltes Tuile ) , y Perre de Aspres 1994 ( AOP Rivesaltes tuile Hors d’Age ) .
El coordinador de la Asociación, Walter McKinlay , confirmó la próxima Noche de la Garnacha coincidiendo con la feria Alimentaria en Barcelona .

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats