Josep Vila de Mister Plat obre una botiga amb els seus ‘ranxos’ populars

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

IMG_0442

El cuiner Josep Vila del càtering Mister Plat d’Almatret, especialitzat en menjars i ‘ranxos’ populars de festes majors i trobades multitudinàries ha inaugurat una botiga a la rambla Dra. Castell de Cappont (Lleida) aquest divendres dia 6 de novembre.

Josep Vila, cuiner dels tastets populars de caragols que organitza la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol, ofereix aquest producte cada dia de la setmana amb la recepta de ‘caragols a la gormanda’. Però aquest veterà xef de multituds també té ‘la ma trencada’ a l’hora de cuinar altres plats com paella o fideuà de peix, favetes amb botifarra negra, pèsols amb pernil, sopa de galets, cassola de troç… Unes especialitats que trobarem a la seva nova botiga envasades al buit i refrigerades perquè només les hàgem d’escalfar a casa o a la feina.

A més dels plats al buit, Vila també elabora plats del dia com els mencionats caragols, estofat de vedella, llom amb salsa d’ametlles, pebrots ‘del piquillo’ farcits de bacallà, carxofes… “Unes propostes que canvien segons el dia i els productes de temporada”, explica el xef.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats