Jornades i Concurs de la Cuina del LlagostíJornadas y Concurso de la Cocina del Langostino

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

L’organització de les I Jornades Gastronòmiques de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs ha estat la principal novetat de la convocatòria del Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs que el Patronat de Turisme de la localitat celebrarà el proper 22 de setembre.
Amb aquest fet es busca entroncar o lligar el sector gastronòmic de la ciutat amb el Concurs.
El Patronat de Turisme i l’Ajuntament de Vinaròs l’any 2003 van recuperar l’organització del Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs. Amb aquesta aposta, l’Ajuntament busca donar un impuls de qualitat a l’oferta gastronòmica i turística de la ciutat. El llagostí de Vinaròs havia de ser el principal protagonista del Concurs pel seu reconeixement nacional com a producte gastronòmic de màxima qualitat i també per ser la imatge turística de la ciutat des de fa anys.
Des de la recuperació del Concurs, cada any s’han succeït els èxits quant a la seva organització. La participació de destacats cuiners del panorama gastronòmic internacional com Carme Ruscalleda, Martín Berasategui o Jordi Roca, tots ells guardonats amb les 3 Estrelles Michelin, són una bona prova de la importància d’aquest esdeveniment gastronòmic.
Aquestes jornades ofereixen l’oportunitat de degustar el llagostí de Vinaròs de múltiples maneres. Alguns dels cuiners més destacats de Vinaròs han preparat uns menús per poder gaudir del nostre producte més singular.La organización de las I Jornadas Gastronómicas de Cocina Aplicada al Langostino de Vinaròs ha sido la principal novedad de la convocatoria del Concurso Nacional de Cocina Aplicada al Langostino de Vinaròs que el Patronato de Turismo de la localidad celebrará el próximo 22 de septiembre.
Con este hecho se busca entroncar o ligar el sector gastronómico de la ciudad con el Concurso.
El Patronato de Turismo y el Ayuntamiento de Vinaròs en 2003 recuperaron la organización del Concurso Nacional de Cocina Aplicada al Langostino de Vinaròs. Con esta apuesta, el Ayuntamiento busca dar un impulso de calidad a la oferta gastronómica y turística de la ciudad. El langostino de Vinaròs tenía que ser el principal protagonista del Concurso por su reconocimiento nacional como producto gastronómico de máxima calidad y también por ser la imagen turística de la ciudad desde hace años.
Desde la recuperación del Concurso, cada año se han sucedido los éxitos en cuanto a su organización. La participación de destacados cocineros del panorama gastronómico internacional como Carme Ruscalleda, Martín Berasategui o Jordi Roca, todos ellos galardonados con las 3 Estrellas Michelin, son una buena prueba de la importancia de este acontecimiento gastronómico.
Estas jornadas ofrecen la oportunidad de degustar el langostino de Vinaròs de múltiples maneras. Algunos de los cocineros más destacados de Vinaròs han preparado unos menús para poder disfrutar de nuestro producto más singular.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats