Jornades Gastronòmiques de la MaduixaJornadas Gastronómicas de la Fresa

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Fins al proper 19 de maig, un total de divuit restaurants de Lleida participen en les primeres Jornades Gastronòmiques de la Maduixa.
La mostra gastronòmica ha estat organitzada pel patronat de Turisme de Lleida i la regidoria de Medi Ambient i Horta amb la voluntat de dinamitzar el consum d’aquest producte de proximitat.
La maduixa és un dels productes més desconeguts de l’Horta de Lleida, amb una mida més petita que altres més conegudes i molt delicada, però amb un gust, una aroma i una dolçor excepcionals.
Els restaurants de Lleida participants en la mostra gastronòmica són: Bonum, Cal Nenet, Can Miquel, Celleret del Segre, El Cau de Sant Llorenç, El Celler del Roser, El Mirador dels Camps Elisis, Ferreruela, Gastronomik 2.0, Hotel NH Pirineus, Hotel Zenit Lleida Restaurant Llavorsí, l’Àlzumar, La Huerta, Neoparc, Oasis, QR Cafè, Santbernat i Xalet Suís.Hasta el próximo 19 de mayo, un total de dieciocho restaurantes de Lleida participan en las primeras Jornadas Gastronómicas de la Fresa.
La muestra gastronómica ha sido organizada por el Patronato de Turismo de Lleida y la concejalía de Medio Ambiente y Huerta con la voluntad de dinamizar el consumo de este producto de proximidad.
La fresa es uno de los productos más desconocidos de la Huerta de Lleida, con un tamaño más pequeño que otros más conocidas y muy delicada, pero con un sabor, un aroma y una dulzura excepcionales.
Los restaurantes de Lleida participantes en la muestra gastronómica son: Bonum, Cal Nenet, Can Miquel, Celleret del Segre, El Cau de San Lorenzo, El Celler del Roser, El Mirador de los Campos Elíseos, Ferreruela, Gastronomik 2.0, NH Pirineos, Hotel Zenit Lleida Restaurante Llavorsí, la Àlzumar, la Huerta, Neoparc, Oasis, QR Café, San Bernardo y Villa Suizo.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats