Concurs de Cocteleria de LleidaConcurso de Coctelería de Lleida

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El Javier Escarabajal Pérez, de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Barcelona, va ser el guanyador del XXI Concurs de Cocteleria Trofeu Ciutat de Lleida. La competició es va celebrar el dimecres, 8 de maig de 2013, a les instal·lacions de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida i va comptar amb la participació 10 escoles de Catalunya, València i l’Aragó.
L’objectiu del concurs és promoure l’esperit participatiu i l’intercanvi d’experiències entre l’alumnat dels diferents centres, així com potenciar la creativitat i la presentació de propostes originals i úniques.
Els concursants van elaborar un còctel clàssic, adjudicat per sorteig a cada participant, i posteriorment van presentar un còctel inèdit que entre els seus ingredients principals hi destacava la ginebra Port of Dragons, que es produeix a Cervera.

Javier Escarabajal Pérez, de la Escuela de Hostelería y Turismo de Barcelona, fue el ganador del XXI Concurso de Coctelería Trofeo Ciudad de Lleida. La competición se celebró el miércoles, 8 de mayo de 2013, a las instalaciones de la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida y contó con la participación 10 escuelas de Cataluña, Valencia y Aragón.
El objetivo del concurso es promover el espíritu participativo y el intercambio de experiencias entre el alumnado de los diferentes centros, así como potenciar la creatividad y la presentación de propuestas originales y únicas.
Los concursantes elaboraron un cóctel clásico, adjudicado por sorteo a cada participante, y posteriormente presentaron un cóctel inédito que entre sus ingredientes principales destacaba la ginebra Puerto Dragons, que se produce en Cervera.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats