Ivan Vilanova, elaborada cuina de temporada al Carme de Tamarit de LliteraIvan Vilanova, elaborada cocina de temporada en el Carme de Tamarite de Llitera

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Amb mestres com Carmelo Bosque (la Granada de Saragossa o Illias Pastia d’Osca); Pedro Subijana (Akelarre de Sant Sebastià); o Manolo de la Osa (Las Rejas de Conca), el jove Ivan Vilanova ha tornat a casa, a Tamarit de Llitera, per fer cuina elaborada amb productes de temporada des del restaurant El Carme (en memòria a la seva mare). Vilanova és conscient que són dies complicats per la cuina creativa en què el comensal valora l’esforç de noves simfonies gustatives amb la combinació de variats elements. Per aquesta raó, sense cap tipus de complexe, alterna la seva carta de receptari propi, amb una competitiva oferta de menú diari econòmic, 11 euros, que omple el menjador a diari.
Vilanova ens fa una demostració de tècnica i bona combinació d’ingredients amb un menú de tast que va obrir amb un aperitiu de pèsols frescos amb ou poché i menta; i entrants, com tonyina marinada amb pa amb tomàquet, olives negres del Baix Aragó i mango; pop i llengua de vedella rostits i suc d’alls i patates blaves; i papada confitada amb arengades, parmesà i pebrots dolços.
De peix, un original bacallà amb pera i escalunyes amb vainilla i salsa dolça de regalèssia. El corder farcit amb panadó de carabassa i mel va ser la carn del menú.
Per postres, cireres estofades amb gelat de iogurt i poma verda; i cafè i xocolata amb galetes Maria i esponjós de llet. De celler: Nunc Blanc 2011 i Parraleta Emoción del celler Ballabriga (DO Somontano).Con maestros como Carmelo Bosque (La Granada de Zaragoza o Illias Pastia de Huesca); Pedro Subijana (Akelarre de San Sebastián), o Manolo de la Osa (Las Rejas de Cuenca), el joven Ivan Vilanova ha vuelto a casa, en Tamarite de Litera, para hacer cocina elaborada con productos de temporada desde el restaurante El Carmen (en memoria a su madre). Vilanova es consciente de que son días complicados para la cocina creativa en la que el comensal valora el esfuerzo de nuevas sinfonías gustativas con la combinación de variados elementos. Por esta razón, sin ningún tipo de complejo, alterna su carta de recetario propio, con una competitiva oferta de menú diario económico, 11 euros, que llena el comedor a diario.
Vilanova nos hace una demostración de técnica y buena combinación de ingredientes con un menú de degustación que abrió con un aperitivo de guisantes frescos con huevo poché y menta, y entrantes, como atún marinado con pan con tomate, aceitunas negras del Bajo Aragón y mango; pop y lengua de ternera asados ​​y jugo de ajos y patatas azules, y papada confitada con arenques, parmesano y pimientos dulces.
De pescado, un original bacalao con pera y chalotas con vainilla y salsa dulce de regaliz. El cordero relleno con empanadas de calabaza y miel fue la carne del menú.
De postre, cerezas estofadas con helado de yogur y manzana verde, y café y chocolate con galletas María y esponjoso de leche. De bodega: Nunc Blanco 2011 y Parraleta Emoción de la bodega Ballabriga (DO Somontano).

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats