I Setmana del Bacallà al De & Tapas de CappontI Semana del Bacalao en De & Tapas de Cappont

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Carpaccio de bacallà i gamba, amanit amb l’oli del confitat de les gambes i guarnit amb les populars mini esferificacions de caviar tricolor de meló i pebrots verds i vermells; broqueta de bacallà i botifarra negra, un mar i muntanya que inclou la “piperrada” del nord amb ceba i pebrots; “porrusalda” cremosa amb bacallà confitat i cremós de patata; pebrot farcit de “ajoarriero”; cocotxa de bacallà amb salsa de “xangurro” (bou de mar); i cruixents de brandada de bacallà amb tempura o pasta “cataifi” són els plats de la Setmana Gastronòmica del Bacallà que celebrarà el restaurant De & Tapas de Cappont entre els dies 9 i 14 de juny.
Juanjo Lara, director i propietari de l’establiment, i Esteve Cantos, xef, han apostat per la cuina del bacallà ” a la basca”. Tot un receptari que es podrà degustar tant en broquetes o tapes a la barra, com en plarts de carta al menjador.
Cantos, amb 31 anys, és un jove cuiner format a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida i als fogons de l’Hotel Besakabi de Leiza (Navarra) o el restaurant Urola de Sant Sebastià, trajectòria que explica el seu coneixement de la cuina basca. Després de treballar en diferents establiments de Lleida, ara dirigeix l’oferta culinària de De & Tapas de Cappont amb Lara, un restaurador actiu que feia molts mesos que planificava dinamitzar l’establiment i el barri amb una oferta d’aquestes característiques.
El restaurant De & Tapas de Cappont (carrer Trinitaris, 3) tanca els diumenges, tot el dia, i les nits dels dilluns, es recomana reservar taula al telèfon 973 20 11 38.Carpaccio de bacalao y gamba, aliñado con el aceite del confitado de las gambas y decorado con las populares mini esferificaciones de caviar tricolor de melón y pimientos verdes y rojos; brocheta de bacalao y morcilla negra, un mar y montaña que incluye la “piperrada” norteña con cebolla y pimientos; “porrusalda” cremosa con bacalao confitado y cremoso de patata; pimiento relleno de “ajoarriero”; cocotxa de bacalao con salsa de “xangurro” (buey de mar); y crujientes de brandada de bacalao con tempura o pasta “cataifi” son los platos de la Semana Gastronómica del Bacalao que celebrará el restaurante De & Tapas de Cappont entre los días 9 y 14 de junio.
Juanjo Lara, director y propietario del establecimiento, y Esteve Cantos, chef, han apostado por la cocina del bacalao ” a la vasca”. Todo un recetario que se podrá degustar tanto en brochetas o tapas a la barra, como en platos de carta en el comedor.
Cantos, con 31 años, es un joven cocinero formado en la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida y en los fogones del Hotel Besakabi de Leiza (Navarra) o el restaurante Urola de San Sebastián, trayectoria que explica su conocimiento de la cocina vasca. Después de trabajar en diferentes establecimientos de Lleida, ahora dirige la oferta culinaria de De & Tapas de Cappont con Lara, un restaurador activo que hacía muchos meses que planificaba dinamizar el establecimiento y el barrio con una oferta de estas características.
El restaurante De & Tapas de Cappont (calle Trinitaris, 3) cierra los domingos, todo el día, y las noches de los lunes, se recomienda reservar mesa al teléfono 973 20 11 38.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats